馃彺鬆仹鬆仮鬆仴鬆伄鬆仹鬆伩 [Futbol] Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...
-
@Dovco_HandF
No to racja, nie zawsze, cho膰 w ostatnich latach wpadki ze s艂abszymi klubami zdarza艂y nam si臋 do艣膰 cz臋sto, a偶 za cz臋sto mo偶na powiedzie膰. -
United znowu przegra艂o mecz, ile razy jeszcze trzeba zagra膰 tak s艂abo, wszyscy najgro藕niejsi rywale zaliczyli wpadki, a United niestety nie mog艂o by膰 gorsze. Czemu nie wszed艂 Martial tylko Rooney?
-
@ToomAnyWays Nie by艂oby miejsca dla Martiala-na skrzyd艂ach biega艂 ju偶 Rashford z Mikim a na szpicy Ibra. Mourinho szuka艂 kogo艣 bardziej pod k膮tem "10" i st膮d zdj膮艂 bezproduktywnego Carricka.
-
@ToomAnyWays
Nie wiem czy mam si臋 cieszy膰 z tego punktu czy p艂aka膰 po tym meczu i sytuacjach jakie by艂y, szczeg贸lnie w ko艅c贸wce meczu :thinking:
A tak z innej beczki macie jakie艣 dobre strony do ogl膮dania Premier League, kt贸re zawsze transmituj膮 spotkania MU ? -
@Byku-Duma-Warmii http://sportslive.info/ cz臋sto tam ogl膮dam mecze, rzadko kiedy przycina.
-
@ToomAnyWays
Wielkie dzi臋ki Toom -
Co s膮dzicie o Gabrielu Jesusie? Ch艂opak ma 艣wietne wej艣cie do ligi, dzisiaj zapewni艂 City komplet punkt贸w. Teraz Guardiola ma nielada problem, bowiem wr贸ci艂 Aguero a zapewne nie b臋dzie chcia艂 posadzi膰 Jesusa na 艂awce.
-
@PepGuardiola-FCB
Wydaj臋 mi si臋, 偶e mo偶e go przesun膮膰 na skrzyd艂o, albo Aguero posiedzi na 艂awce, bo raczej ci臋偶ko b臋dzie Guardioli posadzi膰 na 艂awce Gabriela po takim meczu -
@Byku-Duma-Warmii Bardzo mo偶liwe, 偶e Jesus trafi na skrzyd艂o, wtedy na drugim biega艂by Sterling a w 艣rodku De Bruyne.
-
-
@daroo933 Z tym 偶e Jesus ju偶 przed transferem do City mia艂 wyrobion膮 mark臋 graj膮c bardzo dobrze w eliminacjach do Mundialu, Rashford debiutowa艂 b臋d膮c zupe艂nie anonimowym.
-
Polecam obejrze膰 ten filmik A偶 si臋 艂ezka w oku kr臋ci, tyle historii -
To co dzi艣 gra艂 Manchester United to BAJKA!! obserwowa艂em Herrere i dla mnie Kr贸l 艣rodka pola to co robi艂 w defensywnie...po 7 przechwycie przesta艂em liczy膰;) a i w ataku kreowa艂 akcje. Patrz膮c na ca艂y mecz mia艂em problem z MVP ale jednak za pierwsz膮 po艂ow臋 Mata a tu偶 za nim Herrera do tego dok艂adam swietnego Martiala i mamy magiczne trio z Manchesteru. Bardzo dobrze zagra艂 tez Bailly, Valencia i Henrik. Ibra troch臋 brak szcze艣cia z celownikiem.
Podsumowuj膮c z tak膮 form膮 nie ma si臋 co martwi膰 o LM w przysz艂ym roku -
@Przemek-Kaszti Jest du偶o lepiej ni偶 poprzednio, Martial odpali艂 wreszcie i dobrze, oby wi臋cej takich akcji.Mata r贸wnie偶 艣wietnie, dobrze 偶e Mou zacz膮艂 stawia膰 na niego. Miki te偶 dobrze, chocia偶 mia艂 szanse aby si臋 wpisa膰 na list臋 strzelc贸w. Zlatan mnie ostatnio zawodzi, marnuje tyle sytuacji i niekt贸re z nich to prawdziwe setki, jednak Mou nigdy chyba go nie zdejmie. Gdyby wykorzystywa艂 wi臋cej sytuacji mia艂by pewnie ponad 20 bramek lekk膮 r臋k膮. Gra w obronie Bailly'ego to magia, 艣wietnie potrafi odebra膰 pi艂k臋 i jeszcze j膮 wyprowadzi膰 do przodu. Niestety Blind troch臋 zawodzi i na LO mo偶e pojawi膰 si臋 problem kogo wystawi膰 bo ani Blind ani Shaw nie b艂yszcz膮 ostatnio. Nale偶y jednak pami臋ta膰 偶e to tylko Watford. Oby z silniejszymi rywalami r贸wnie偶 sz艂o nam tak dobrze.
Zdenerwowa艂 mnie natomiast Arsenal. Clatenburg 艣lepy, a Sanchez ewidentnie zdoby艂 gola r臋k膮, co by艂o bardzo widoczne. Szkoda tej pomy艂ki, tak mo偶e Hull mia艂oby wi臋ksze szanse na remis, liczy艂em te偶 na potkni臋cie Liverpoolu, jednak dali rad臋, niestety
-
@ToomAnyWays
Ale w nast臋pnej kolejce Liverpool gra z Arsenalem, wi臋c kto艣 znowu straci punkty i my jak wygramy to pewnie mo偶emy kogo艣 wyprzedzi膰 w tabeli. Teraz utrzyma膰 dobra form臋 i mo偶e uda si臋 nawet w艂膮czy膰 do walki o mistrza -
@ToomAnyWays lewa strona jak dla mnie Rojo. Shaw to po kontuzji chyba nie mial aani jednego dobrego ( zeby sie czym wyroznil) meczu i wydaje mi sie ze ma delikatna nadwage. Blind taki solidny rezerwowy ale robi mnistwo bledow , wczoraj akurat nic. Cieszy postawa w srodku obrony Rojo-Jones sobie swietnie radzili... Smalling i Bailly tez niesla para zreszta mozna ich dowolnie mieszac i niezle graja. IBRA niby trafia ale tak jak piszesz delikante oslabienie formy zwlaszcza wykonczenia akcji.
-
-
@ToomAnyWays Z jednej strony trzeba mie膰 szacunek do tego co zrobi艂 Ranieri z "Lisami" ale z drugiej strony rozumiem nieco zarz膮d kt贸ry chce ratowa膰 klub przed degradacj膮. Teoretycznie mistrzowski sk艂ad niewiele si臋 zmieni艂, brakuje tylko Kante. By膰 mo偶e pomys艂y Claudio si臋 wypali艂y i potrzeba powiewu 艣wie偶o艣ci.