🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Przemek-Kaszti Lingard co najwyżej z rezerwy lub na mniej ważne mecze. Owszem potrafi czasem zaskoczyć ale wiele meczy gra przeciętnie.
-
@Przemek-Kaszti
Patrzyłem obiektywmie, sam Przemku wiesz jak United ostatnio grają Ale pomyliłem się bo był remis, a mało brakło żeby to właśnie Manchester wygrał -
@ToomAnyWays
Świetny mecz MU, chyba najlepszy w tym sezonie :). Szkoda łatwo straconej bramki i tych sytuacji co jednak nie wykorzystaliśmy, bo było ich naprawdę sporo i wynik mógł być zdecydowanie wyższy. Teraz półfinał z Hull, które jest najsłabsze w gronie półfinalistów, a potem kto wie może finał z Liverpoolem -
@Byku-Duma-Warmii
Ale co Zlatan dostał wjazd w kolano Piłkarski kryminał! -
@Michal_ACM ma szczescie ze jeszcze nie postawil nogi na murawie bo by juz byla emerytura .
-
@Michal_ACM tak go trafil ze z kolana by drzazgi zostaly jakby stal juz na nodze , sciegna wiezadla aj
-
Chelsea liderem oby tak do końca ale w sobotę ciężki mecz z Man City
-
@Marcin657827 Myślę, że będzie super widowisko zakończone remisem.
-
@Dovco_HandF a ja liczę,że Sergio coś tam ustrzeli.I The Blue zostaną odstrzeleni:D
-
@huzar-shakir Jak grają Niebiescy z Obywatelami to każdy wynik jest wielce prawdopodobny. Będzie decydować forma dnia
-
A ja trzymam kciuki za Liverpool i pierwszy tytul od 1990 roku tak wiec w wyzej wymienionym meczu remis bylby najlepszym rozstrzygnieciem
-
@Michal_ACM Liverpool szaleje, to fakt. Oni już w tamtym sezonie grali w porywach genialnie, ale w tym sezonie idą jak burza
-
@Michal_ACM
No to co on zrobił to powinna być przynajmniej żółta kartka, a nie tłumaczenie komentatorów, że było to normalnie wyjście bramkarza. Sędziowie ostatnio bieda kompletna -
@Dovco_HandF said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@huzar-shakir Jak grają Niebiescy z Obywatelami to każdy wynik jest wielce prawdopodobny. Będzie decydować forma dnia
Też tak sądzę że wynik może pójść w jedną bądź drugą stronę. Szkoda że ten sezon bez udziału w LM
-
@mihau1878 Tu każdy mecz jest zacięty i ważny. W Anglii futbol to religia
-
@Marcin657827 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Chelsea liderem oby tak do końca ale w sobotę ciężki mecz z Man City
No i Chelsea wygrało dzięki zabójczym kontrom 3:1 na trudnym terenie Manchesteru City. A bramki strzelali tylko Niebiescy:
45' (samobój) Cahill
49' Kante
60' Diego Costa
70' Willian
90' Hazard
:goal: -
@Dovco_HandF Świetny wynik tym bardziej na wyjeździe to będzie rok Chelsea