🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Jak dla mnie zaden Pilkarz nie jest wart wiecej jak 70 mln . Sumy sa brane z kosmosu jak City dawalo 180 mln za messiego , a Psg wyskoczylo z 230 za sam transfer ! Jedyny czlowiek Ktory zostal kupiony za chora sume i sie splacil juz w pierwszym sezonie to C.Ronaldo . Teraz opublikowali ze Lavezzi zarabia tygodniowo 480 tys Funtow w chinach , dla poruwnania Messi 230 .
-
@maloba
W Chinach jest inna kultura i inne pieniądze, dlatego tak piłkarze odchodzą by zarobić sobie przed zakończeniem kariery -
@Byku-Duma-Warmii Kultura kultura ale to przesada jest . to ile Messiemu musialiby zaplacic ? czy tez Ronaldo . Skoro przecietny Lavezzi wyszzarpal fortune ?
-
sezon miał dobry ...ale nie płaci się chyba za kogoś 70 mln żeby zagrał 1 sezon ??
no chyba że się go potem sprzedaje za więcej albo ta samą kasę a tak nie było -
@Przemek-Kaszti
Ibra kupiony został za 45mln Do tego oddali Eto'o-bardzo mi było żal Samuela Sprzedali chyba do Milanu za bodajże 30mln,ale nie jestem pewien...a odszedł dlatego,że popadł w konflikt z Guardiolą,inaczej by grał dalej moim zdaniem -
@pimus1910 Do Milanu przeszedł za jakieś 24 miliony. Tak więc Milan zrobił wtedy dobry interes
-
@pimus1910
Kupiony za 69,5mln a sprzedany za 25 mln sprawdzałem przed napisaniem tu Milan wyszedł na tym najlepiej -
@Przemek-Kaszti
JA też sprawdziłem i jest wpisana cena 45 mln euro + Eto'o -
@Przemek-Kaszti said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@pimus1910
Kupiony za 69,5mln a sprzedany za 25 mln sprawdzałem przed napisaniem tu Milan wyszedł na tym najlepiej@pimus1910 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@Przemek-Kaszti
JA też sprawdziłem i jest wpisana cena 45 mln euro + Eto'oJa rozumiem, że 69.5 mln to całkowita wartość transferu, na którą składa się 45mln + zawodnik?
-
Leicester City pod wodząClaudio Ranieriego pokonał 4:2 (3:0) Manchester City z Pepem Guardiolą w ostatnim sobotnim meczu 15. kolejki Premier League. :goal:
-
@Dovco_HandF
Brawo Lisy nareszcie jakiś konkretny mecz w ich wykonaniu -
@Dovco_HandF
Bardzo długo czekałem na taki mecz Lisów, oby to był początek ich powrotu do gry z poprzedniego sezonu -
@Byku-Duma-Warmii Odpuścili mecz w Lidze Mistrzów z FC Porto i pobili Obywateli. Jak tak będą grali, to wystrzelą w górę tabeli jak piszesz:thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Bacznie będę obserwował ich postępy -
@Byku-Duma-Warmii
Ciekawe kiedy Kapustka wreszcie zagra w Premier League? -
@Dovco_HandF
Wydaję mi się, że ciężko o to będzie, bo chyba w zimę powędruje na wypożyczenie. -
@Byku-Duma-Warmii A już o tym gdzieś insynuowali?
-
@Dovco_HandF
Ponoć dlatego nie zagrał w LM. Żeby mu nie zablokować wypożyczenia. Wg przepisów FIFA zawodnik może w jednym sezonie reprezentować dwa kluby. Kapustka grał w tym sezonie w Cracovii,zagrał dokładnie 63minuty i przeszedł do Leicester. Nie grał w pierwszym zespole,ale grał w drużynie U-23. Teraz jego agent dowiaduje się czy występy w młodzieżowej drużynie zostaną zaliczone jako występ w drugiej drużynie czy też nie. Jeśli nie-zostanie wypożyczony.