Bug transfers server Luc

 • Dutch Users

  Ik speel met 2 accounts op server Luc en bij beide accounts heeft de transfer worker van even na 19:00 niets gedaan. Zouden jullie hier naar kunnen kijken en de workers alsnog voor 21:00 (starttijd competities op Luc) kunnen uitvoeren? Zeker tijdens het Transfer Event van dit weekend is het wel belangrijk dat de workers het blijven doen...

  Het betreft mijn hoofdaccount Philadelphia Union en mijn 3e account Vancouver Whitecaps. Het is de Amerikaanse competitie (24 ploegen) dus er staan erg veel spelers van managers op de transferlijst. Er is niemand verkocht en ook geen enkele speler bij gekomen terwijl bijna alle buitenlandse spelers als tussen 17:00 en 19:00 opgekocht zijn door managers.

 • Dutch Users

  Ik ben niet zeker, maar ik geloof dat de workers enkel langskomen tussen 3u smorgens en 6u smiddags.
  Dus ofwel 3-5-7-9-11-13-15-17 of 4-6-8-10-12-14-16-18

 • Dutch Users

  This post is deleted!
 • Dutch Users

  Je hebt gelijk dat er om 03:00 vannacht al een worker is geweest. Ik vind de worker tijden verwarrend, omdat die niet altijd gelinkt zijn aan de wedstrijdtijd en omdat dit bij zomertijd en wintertijd ook weer verandert.

  Heeft iemand een overzicht per server waarop de laatste transfer worker plaatsvindt? Ik denk namelijk dat op bijvoorbeeld Clarence wel even na 19:00 een worker voorbij kwam.

 • Moderator NL

  @KoningCo_NL

  Als om 03:00 uur de eerste worker langskomt, dan is de laatste om 17:00 uur. Komt de eerste worker om 04:00 uur, dan is de laatste om 18:00 uur. Tijdens de wintertijd komen alle workers 1 uur vroeger dan tijdens de zomertijd.

 • Community Manager

  @KoningCo_NL
  We hebben het voor de zekerheid even voor je nagecheckt, maar er zijn geen errors met betrekking tot transferrondes bij ons bekend: alle workers hebben gisteren gewoon gedraaid.

  Wel is het inderdaad het geval, zoals @FC-Eddie_NL in zijn post ook al aangeeft, dat workers op verschillende tijden langs kunnen komen. Op sommige servers komen de workers langs op de even uren en op de resterende servers op de oneven uren, zodat de servers hierdoor minder snel overbelast worden. Het exacte schema m.b.t. de workers is afhankelijk van de simulatietijd van je server.

 • Dutch Users

  @Silvester-J_NL Ik heb inmiddels door hoe het zit. Wel vind ik het vreemd dat op servers waar de wedstrijden vanaf 21:00 gesimuleerd worden de laatste worker al om 17:00 start. Een worker om 19:00 is voor ons als managers nuttiger dan een worker om 03:00 's nachts. En als er 2 uur tussen de laatste worker zit dan is het nog prima te doen om de opstelling aan te passen. 2 uur tussentijd is namelijk ook de tussentijd op de servers waar de wedstrijden om 20:00 gespeeld worden (de laatste worker is daar om 18:00).

  Dus hopelijk kan het worker schema aangepast worden en kan de 03:00 worker vervangen worden door een worker om 19:00.

 • Community Manager

  @KoningCo_NL
  Ja, ik ben persoonlijk met je eens dat het logischer zou zijn als dit interval (laatste transfer worker - simulatie) op alle servers wordt gelijkgetrokken. Ik heb deze suggestie daarom doorgegeven aan Gamebasics!