🇩🇪 [Futbol] Bundesliga, niemiecka piłka, piłkarze...
-
@dovco_handf Miałem na myśli że Lewy może mieć 100 bramek dla Bayernu w Bundesliga. Na razie ma 99, razem z 2 bramkami z dziś. Liczę na jeszcze. Będzie to kolejny pokaz, poprawianie statystyk i rekordów Lewego :flag_pl:
-
@damiś27 I żal ściśnie znowu co niektórych jego anty-fanów .
-
@dovco_handf Ja się cieszę że Polska :flag_pl: ma takiego świetnego napastnika. Dla mnie jest to najlepszy napastnik na świecie.
Każdy ma swoich ulubionych graczy, oczywiście nie da się doceniać wszystkich bo każdy jest inny. A powodów "nie lubienia" graczy jest wiele i oczywiście znajdą się osoby co są zazdrośni. -
-
@damiś27 Hattrick Lewego i 100 gol w Bayernie! Choć cieniem kładzie się na tym występie przestrzelony karny i przerwanie dłuugiej serii strzelonych karnych. Ostatni raz nie strzelił karnego 17 sierpnia 2014 w Pucharze Niemiec.
-
@dovco_handf
Ale zaraz kolejnego wykorzystał. -
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Bundesliga , niemiecka piłka, piłkarze...:
@dovco_handf
Ale zaraz kolejnego wykorzystał.Teraz chyba zacznie ktoś inny strzelać jedenastki u Bawarczyków.
-
@mihau1878
Wydaje mi się, że raczej nie. -
@byku-duma-warmii U nich nie ma, że do pierwszego przestrzelonego i zmian?
-
@mihau1878
Nawet nie wiem, ale Lewy z nich wszystkich jest najpewniejszy, więc pewnie dalej będzie strzelał. -
@byku-duma-warmii Mi się wydaje, że mają taką zasadę, jest kilku dobrych graczy, więc teraz James, Muller, czy Robben mogą dostać szansę
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Bundesliga , niemiecka piłka, piłkarze...:
@dovco_handf
Ale zaraz kolejnego wykorzystał.Pokazał tym samym, że ma stalowe nerwy a ten przestrzelony karny to wypadek przy pracy - nie jest jakimś robotem :robot:.
-
Wyniki 26 kolejki Bundesligi:
Tabela i skróty--> :goal:
-
W Bayernie Monachium w najbliższym czasie będą ważyć się losy skrzydłowego Arjena Robbena . 34-latek ma kontrakt ważny do 30 czerwca tego roku, do tej pory nie podjął decyzji odnośnie swojej przyszłości.
"Robię się trochę niecierpliwy, ale nadal nie wiem czy zostanę w Bayernie. W kwietniu mam się spotkać z zarządem i przedyskutować sprawę. Odejście na emeryturę jest jedną z opcji, ale z drugiej strony: wciąż czuje się na siłach, aby grać na wysokim poziomie przez najbliższy sezon, może dwa. To ważne, aby wybrać odpowiedni moment na odejście, ale zarazem to bardzo trudne zadanie" - stwierdził holenderski zawodnik.