• Hoe zit het met de MG punten die je krijgt. Duurt dat lang voor dat je ze er bij geschreven krijg? Heb het idee dat ik er meer kwijt raak dan dat ik er bij krijg. Terwijl ik toch meer als 2000 mg punten er bij krijg per competitie.

 • Community Manager

  Hoi,

  Je managerpunten worden per clubslot apart opgeteld. De behaalde managerpunten op je tweede clubslot worden dus niet opgeteld bij de punten die je hebt behaald op je eerste clubslot. Het clubslot met het hoogste aantal opgetelde managerpunten telt mee voor de ranglijst op OSM. Je ranking verandert pas als je een seizoen hebt voltooid op het clubslot waarop je de meeste managerpunten hebt of krijgt door dat seizoen. In de onderstaande afbeelding zie je je mp's per clubslot staan. Op dit moment sta je dus met je 2e clubslot in de ranking opgenomen, omdat je daar het meeste punten op hebt.

  8867cae9-cde3-4a41-9a3a-a122fd2728a0-image.png

  Verder wordt er voor het berekenen van je totale managerpunten een bepaalde formule toegepast. De managerpunten die je de afgelopen 180 dagen vergaard hebt, tellen voor 100% mee. Echter, punten die langer geleden behaald zijn, zullen procentueel minder mee gaan tellen voor je ranking. Alle managerpunten ouder dan 700 dagen tellen slechts voor 1% mee. Met andere woorden, de regel is: hoe recenter je manager punten behaald zijn, des te meer ze meetellen voor je ranking. Dit systeem is in het verleden aangepast, zodat nieuwe managers meer mogelijkheden kregen om sneller te stijgen in de ranglijst.

  Is dit voldoende helder zo?


 • helder dankjewel

 • Community Manager

  @tim3838_NL
  Top, dan zal ik het topic verder sluiten. 🙂