Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@Wojtyn84
Czyli, tak jak w PPG organizatorzy, mogą do woli w kazdej chwili zmienic zasady dodac pkt tak kiedy im sie to podoba??!!
Jeśli, dobrze pamiętam to oficjalna odpowiedzią fla graczy ktorzy zgłosili ze nie ma zawodnika była odpowiedź Dovco iz, jest to nauczka zeby patrzec co się bierze i gramy dalej...
Na 3 kolejki przed końcem rozdajecie pkt dodatkowe
Następnie co? Moze za ten post odejmijcie mi ze 3 pkt, to łatwiej będzie wam w następnej rundzie ️ -
Gdyby @Dino Ligenza nie przekazał wszystkim tej informacji o dodatkowych punktach to może nigdy nie dowiedzielibyśmy się że zapadła taka decyzja ? Albo dopiero po ostatniej kolejce ? Nie wiem czy nabranie wody w usta i pokazanie że ma się wszystkich w nosie będzie świadczyło najlepiej o Organizatorach .
-
Rzadko kiedy się zgadzam z panami z HPL ale w tej sprawie trudno tego nie zrobić . Gracze grający Ajaxem mogli na spokojnie puszczając wszystkie towarzyskie i treningi nadrobić straty już przed 1 kolejką . Decyzja jest za późna organizatorom dopiero na sam koniec przypomina się że trzeba dać jakieś rekompensaty gdzie byliście wcześniej? Trzeba było to przed połową rozgrywek ogłosić nikt pretensji by nie miał a nie teraz , gracze którzy w równej walce uzyskaliby awans odpadną a wynik zostanie w pewnym stopniu wypaczony w 2 / 3 grupach .
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Dino-Ligenza said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Łysy-Bolcownik said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
W grubie B w tabeli też jest ciekawie o ostatnie premiowane awansem miejsce jest niezwykle gorące, a i chętnych nie mało
DECYZJA ORGANIZATORÓW odnośnie zadośuczynienia:
Nadmienie tylko, że gracz @Picia2407 i inni grającymi Ajaxem mają dodatkowo dwa punkty do dorobku końcowego, z powodu braku kluczowego gracza w drużynie.
Decyzja zapadła 20 dni temu. Niestety w wyniku niefortunnego zbiegu okoliczności osoba odpowiedzialna za jej podanie na forum - nie zrobiła tego. W związku z tym przychylam się do głosów z forum, że takie informacje należy podawać przed rozpoczęciem ligi, a nie tuż przed jej zakończeniem i anulujemy tą decyzję, Za niedogodności i zamieszanie przepraszam w imieniu Polskiego Personelu OSM. Tyle w temacie.
-
@Rusewicz ja wiem czy zlekcewazyles. Ja mam ostatnio dobre sezony, wygrana liga grupy Sparty min... Powiem tylko tyle że ta liga to jakiś harpagan, liga śmierci czułem się jakbym grał finał, albo i lepiej niska pozycja w tabeli bo w ostatnich kolejkach odpuściłem brak zapału i dojechali, mega wysoki poziom tych rozgrywek. Z Sparty również paru czołowych graczy starci szansę dalszej gry... Jest mega mistrzowski poziom
-
IMP 2020 R1 Grupa G
-
Gr A
Dziękuję za wspólną zabawę, po ostatniej kolejce wyniki rzuci ToomAnyWays.
Z mojej strony na razie wstrzymuję się z uczestnictwem w turniejach. Nie chcę się ośmieszać dopóki nie znajdę jakiejś przyzwoitej taktyki. Jeżeli nie znajdę to znaczy to że to był mój ostatni turniej. Powodzenia wszystkim w dalszych etapach.
-
IMP 2020 R1 Grupa B
Ostatnia kolejka rozstrzygnie, kto zajmie ostatnie miejsce promowane awansem do drugiej rundy. Z Gratulacjami poczekam do jutra, bo „Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe” Powodzenia!
-
IMP Grupa C / kolejki 20 i 21
Przed ostatnią kolejką dwie rzeczy są pewne. Pierwsza to to, że do kolejnej rundy awans zapewniony ma 2 menadżerów a druga, mistrzem ligi zostanie menadżer z grupy PAM
Trwa zacięta walka o 3 miejsce premiowane awansem bezpośrednim. Walczy o nie dwóch menadżerów.A teraz jeszcze mecze ostatniej kolejki
-
@Damian_Skinek said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
IMP 2020 R1 Grupa G
Udało się wygrać mecz na szczycie Do końca jednak bój o 3. miejsce.
-
@Dino-Ligenza 4 osoby w walce o ostatnie miejsce siebie widzę marnie... gram wyjazd z m.rebizant, ktory jest jakimś kotem nie przegrywajac jeszcze meczu. W kazdym badz razie, dzięki za wspólną rywalizację. Jal na pierwsze mistrzostwa sama walka do ostatniej kolejki o awans uwazam za swój sukces. Pzdr
-
@Maziu90 Masz rację On gra we własnej lidze, a może to liga gra dla Niego. Ponownie masz rację, to jest sukces jak na debiut, ja też jestem Świeżak w MP. Walcz, postaw wszystko na jednej szali np. na granicy faulu lub postaw na taktykę wymyśloną w 5min, decyzja należy do Ciebie. Powodzenia
-
@Maziu90 @Dino-Ligenza Dzięki chłopaki za tak miłe słowa, szczerze mówiąc sam jestem w lekkim szoku, że udało mi się tak dobrze zagrać w tej rundzie. Jak widać doświadczenie z OSM WC przynosi korzyści . Dzięki za walkę do końca, naprawdę niewiele wam brakło
-
Grupa J Nadrabiam zaległości i uwaga zgłaszam babola wypaczającego kolejność w tabeli!!!
W tabeli wkradł się błąd i jest to ważne, bo chodzi o pozycje 3 i 4:
-
Ta gra ma 19 lat, chyba z 500 updatów i grając w nią krótko znalazłem pełno prostych bugów, a ten powyżej to już wszelkie pojęcie przerasta.
Grupa J dzięki za rywalizację, było fajnie choć nerwowo. Gratulacje awansu @FLOroFLOres_1 @RTS1910_FCS i jak się znam na piłce nożnej - @Mefistop
-
@ReecePL said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Grupa J Nadrabiam zaległości i uwaga zgłaszam babola wypaczającego kolejność w tabeli!!!
W tabeli wkradł się błąd i jest to ważne, bo chodzi o pozycje 3 i 4:
Przy równej ilości punktów decyduje lepsza różnica bramek , tabela nie uwzględnia bezpośrednich spotkań .
-
IMP 2020 R1 Grupa B
Koniec zmagań pierwszej rundy dla grupy B. Gratulację za Dominację @m-rebizant W kapitalnym stylu wygrał grupę i zapewnił sobie awans jako pierwszy (bez porażki z ogromną przewagą punktową nad innymi). „czapki z głów” Kolejne miejsce promowane awansem należy się "Mistrzowi 433A" @Łysy-Bolcownik (Jak Smuda, co u Pana? Bez zmian, ale wynikami bijesz go na głowę) pewnie nie jednego ta formacja będzie prześladować Brawo! Ostatnie miejsce wywalczył sobie dziś @Picia2407 Gratuluję awansu! Powodzenia Wam w drugiej rundzie. Każdemu dziękuję za wspólną rywalizację i emocje do samego końca. Brawa Panowie i do zobaczenia na boisku.
-
Póki kadry były wyrównane to szło jak z płatka, ale już w drugiej części jak mi odjechaliście było już ciężko. Cieszy fakt, że mimo najsłabszej kadry tak wysoko zaszedłem. W następnej rundzie pewnie zmieni się już mój repertuar taktyk no i polecę już treningiem i sparingami na maksa
-
@Łysy-Bolcownik Prawda, jak mogłem tego nie wspomnieć, że grałeś "najsłabszą" kadrą. W drugiej części obraliśmy Cię na cel, dlatego też trudniej Ci się grało. Gratuluję i Powodzenia na scenie Osm.