🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@ToomAnyWays
Mertens i Hamsik co w gazie to nie mam pytań Trochę mocny duet -
Mertens ma sezon życia grając jako fałszywy napastnik co utrudnia możliwy powrót Milika do wyjściowego składu. Wbrew pozorom jest jednak na to duża szansa gdyż w tej kolejce za czerwoną kartkę wyleciał Callejon. Duet Insigne i Mertens jest nie do ruszenia, o trzecie miejsce powalczą Pavoletti i Milik. Jeśli to Milik dostanie szanse to musi ją wykorzystać.
-
@PepGuardiola-FCB
Zobaczymy jak będzie gdy Arek wróci już do pełni zdrowia i dostanie szansę w meczu -
@PepGuardiola-FCB Pavoletti to nie ten poziom, tak słyszałem.
-
@ToomAnyWays Gdyby nie kontuzje to ten sezon byłby dla niego bardziej owocny. W zeszłym był gwiazdą Genoi i jednym z najlepszych strzelców całej ligi.
-
@PepGuardiola-FCB
Był gwiazdą w Genoi, no właśnie w Genoi, a zobacz co w poprzednim sezonie robił Arek w Ajaxie i za jakie pieniądze tu przyszedł -
@Byku-Duma-Warmii Jednak nie zaprzeczysz, że na boiskach w Holandii biegają dużo gorsi defensorzy niż Chellini, Manolas czy nawet Romagnoli. 14 bramek w Genoi to świetny wynik.
-
@PepGuardiola-FCB
Ale człowieku o czym my nawet rozmawiamy. Jak ten gość nawet nie może się porównywać do Arka. -
Dokładnie Pavoletti to nn w dodatku starszy od Arka Ściągnęli go tylko po to gdyby rehabilitacja Arka się przedłużyła a tu niedługo powrót Sam jestem po zerwaniu ACL i u mnie to trwało wszystko rok czasu a tu 5 msc ale wiadomo lekarze o wiele lepsi i stała opieka robi swoje
-
@Byku-Duma-Warmii Nie róbmy z Milika żadnej gwiazdy, poza jednym dobrym sezonem w Holandii i kadrze jeszcze nic nie osiągnął. Jak strzeli do końca sezonu 10 bramek we wszystkich rozgrywkach to zmienię zdanie.
-
@PepGuardiola-FCB A Pavoletti to gwiazda? XD
-
@daroo933 Nie napisałem tego nigdzie więc nie wiem skąd ten wywód. Po prostu uważam, że stawianie Pavo kilka półek niżej od Milika jak wy to czynicie jest błędne.
-
@PepGuardiola-FCB
Nikt go niżej nie stawi, tylko po prosty uważamy, że jest słabszy od Arka i tyle -
@Wojtyn84
To ile ja się wczoraj nadenerwowałem oglądając ten mecz to jest nie pojęte. Kolejne idiotyczne czerwone kartki. W ciągu ostatnich 3 sezonów plus w połówce obecnego Milan uzbierał łącznie aż 31 czerwonych kartek!! To zdecydowanie najwięcej spośród wszystkich zespołów najlepszych 5 lig świata... Rzadko to są czerwa po jakichś brutalnych zagraniach. Zazwyczaj po dwóch żółtych lub po głupich faulach taktycznych. Ręcę już opadają. Ciężko jest być dzisiaj kibicem Milanu. Wczoraj więcej szczęścia niż umiejętności, ale brawa dla tych co na tym boisku zostali i wpakowali tego gola. Do tego jeszcze jak na ironię losu gola strzelił beznadziejny w całym wczorajszym meczu i najsłabszy na boisku Pasalić... -
@Michal_ACM
Najważniejsze, że udało się wygrać, bo czołówka zaczęła niebezpiecznie uciekać już i liczba punktów straty robiła się coraz większa. -
-
@Dovco_HandF
A tutaj piękne pierwsze trafienie Radji Naiggolana