🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@robert-lewusv10
Ja od czasów Riquelme lubię Villareal4 kolejka La Liga za nami
skróty--> :goal: -
@mihau1878 oo proszę niestety w jego latach pilka nozna nie byla w czolowce moich zainteresowan...jesli chodzi o mnie to moge powiedzieć ze sympatyzuje z klubem z drugiej części Madrytu
-
Mimo, że okno transferowe skończyło się niecałe 3 tygodnie temu, Real Madryt już szykuje ruchy na kolejny okno. Ich priorytetem ma być bramkarz. Najbardziej prawdopodobną opcją jest bramkarz Athleticu Bilbao Kepa Arrizabalaga. Temu młodemu Hiszpanowi w czerwcu kończy się kontrakt z Baskami i jest możliwość by przeszedł do "Królewskich" za darmo.
-
"Cały świat wie, jak to wyglądało. Dostałem ofertę pracy, gdzie indziej, tak jak dzieje się to również w innych zawodach. Czasami jesteś zainteresowany propozycją, a innym razem odrzucasz ją. W tym przypadku, jak dobrze wiecie, byłem zainteresowany. Moja rodzina również. To wielki zaszczyt otrzymać ofertę z tak wielkiego klubu, ale dużym zaszczytem jest także gra dla Liverpoolu. zostałem tutaj i zamierzam nadal dawać z siebie wszystko"~ Philippe Coutinho. Gorzko.. jak widac Liverpool postawil na swoim . z niewolnika nie ma pracownika !!!
-
Ale piłkarze też powinni respektować kontrakty, a nie odwalać cyrki i obrażać się na wszystkich, że nie pozwalają odejść do innego klubu. Żeby doszło do transferu to oferta musi być satysfakcjonująca nie tylko dla piłkarza, ale i dla klubu. Szkoda że nikt nie robi lamentu gdy np klub chce sprzedać piłkarza a ten nie chce odejść. Za dużo w dupach mają te gwiazdki.
-
-
Real może pobić rekord Santosu, ale nie rekord świata!
-
Oficjalnie: Benzema 2021!
https://realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=76289
Trzynastu madridistas nominowanych do najlepszej jedenastki FIFA
https://realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=76292 -
MALOBA PŁACZE
-
@pimus1910 Dumni po zwyciestwie wierni po porazce !!! Ten mecz musial nastapic i stalo sie . Szkoda ze na slabym Betisie ktory przez caly mecz gral antyfutbol . Zabraklo szczescia 3 slupki , swietne parady bramkarza Betisu . Trudno , Zidan ma duzo roboty przed soba bo inaczej poleci szybciej niz sie komukolwiek wydaje .
Ronaldo ? Nie zagral zle , mial okazje ale po tak dlugim urlopie jeszcze nie nastawil celownika .
Sedzia mogl smialo podyktowac dwa karne dla gospodarzy , ogolnie slaby mecz sedziego pomylki w obie strony ale to juz standard w La Liga . -
@maloba
A kto powiedział,że postawił na zwycięstwo? Jest sporo kombinacji-mogl zagrać handicap na przykład
Co do zelusia - nie grał źle,ale grał egoistycznie - widać,że chciał koniecznie strzelić i zacząć gonić Messiego. I na pewno siedziało mu w głowie,że jak strzeli tego gola który pobije rekord Santosu to wszyscy będą go chwalić jaki on wspaniały wyszło jak wyszło