Księga skarg i zażaleń Forum OSM
-
To miejsce gdzie możecie pisać komentarze o swoich refleksjach na temat forum OSM z zachowaniem oczywiście ogólnie przyjętych zasad zachowania na forum.
:cowboy: -
Gdzie jest stare forum?!:(
-
@Stefan-Joptwojmać ja nic nie ogarniam
-
Trzeba by porobić więcej działów tak jak na poprzednim forum, bo teraz wszystko jest strasznie nieczytelne
-
@Stefan-Joptwojmać tego nie wiem. Znowu chcieli lepiej a zepsuli wolałem stare forum.
-
@Dovco_HandF Czemu nie można było zrobić starego forum z nowym wyglądem, zamiast wprowadzać takie rewolucje?
-
-
Na początek proponuję w miejscu zaznaczonym żółtą strzałką wejść w swoje Ustawienia i ustawić język polski. Od razu poczujecie się lepiej. Ja też pierwszego dnia miałem te same odczucia co wy: padaka, jak tu się odnaleźć, o co tu biega, gdzie ja jestem... ale zapewniam was, że z każdym dniem będziecie na nowym forum czuli się lepiej i pewniej, a za kilka miesiećy nikt nie będzie pamiętał starego wyglądu forum.
-
Ja nie widziałem forum grupowego na FireFox, jak odpaliłem w chrome to widać już było. Jak raz się pokazało to na Mozilli już śmiga;)
-
trzeba utworzyć tzw podfora tak jak to jest zrobione z support forum i Generalne Dyskusje załozyc trzeba tak samo forum grup,kawiarenkę i inne co były i tam modowie odtworzą tematy wszystko na kupie tak jak teraz nie ma sensu
-
@sniki26 said in Księga skarg i zażaleń Forum OSM:
trzeba utworzyć tzw podfora tak jak to jest zrobione z support forum i Generalne Dyskusje załozyc trzeba tak samo forum grup,kawiarenkę i inne co były i tam modowie odtworzą tematy wszystko na kupie tak jak teraz nie ma sensu
Zgadzam się z tobą. Tylko jak to zrobić? Instrukcji do tego zadania nie mamy.
-
Wszyscy macie jak ja takie białe forum?
-
@Dovco_HandF mam
-
@mihau1878 Mam nadzieję, że to chwilowe tylko. Bije strasznie po oczach
-
@Dovco_HandF za duzo bieli poprzednie bylo ok.