Księga skarg i zażaleń Forum OSM
-
@Michal_ACM Łącznik obu stron - świetne rozwiązanie jak piszesz :thumbsup_tone1:
-
Dodatkowo widzę że dodali przekierowanie z rankingu. Wreszcie podczas przeglądania rankingu można kliknąć na gracza i przejść na jego profil
-
Czemu ta żałosna gra kiedy trochę się spóźnię robi symulację godzinę przed, a jak ustawię skład i taktykę to jest kilkugodzinne opóźnienie? Przez takie dziadostwo cały sezon poszedł w cholerę. Szkoda gadać nie dość że nie można prowadzić trochę lepszych drużyn bo nie ma się kredytów to jeszcze psuje cały sezon tymi symulacjami godzinę przed rozpoczęciem. Ta gra z przyjemnej zrobiła się na denerwujące badziewie.
-
Koniec z tą grą definitywnie...
-
@kuba-fala Przykre, też tak czasem mam... Pewnie chwilowe problemy...
-
o co chodzi? Miała być chyba jakaś informacja.
-
Księga skarg i zazaleń Forum OSM nadal jest otwarta...
-
@Dovco_HandF said in Księga skarg i zażaleń Forum OSM:
Księga skarg i zazaleń Forum OSM nadal jest otwarta...
Ta gra stała się zbyt droga, a największe zdzierstwo to scout. Powinno być 15 monet za wysłanie po zawodnika oraz 1 monetę jeśli zdecydujemy się kupić(tak jak jest to na TL). Od wersji 3.0 poszło mi grubo ponad 10 000monet, a nie kupuję piłkarzy za nie, kto to widział Oo
Można powiedzieć, że poszło 500zl, na biletach za tyle przegrałbym ze 3 lata -,-
-
@Stefan-Joptwojmać Dziękuję Stefan. Kto jeszcze? :ok_hand_tone3:
-
@Stefan-Joptwojmać said in Księga skarg i zażaleń Forum OSM:
Ta gra stała się zbyt droga, a największe zdzierstwo to scout. Powinno być 15 monet za wysłanie po zawodnika oraz 1 monetę jeśli zdecydujemy się kupić(tak jak jest to na TL). Od wersji 3.0 poszło mi grubo ponad 10 000monet, a nie kupuję piłkarzy za nie, kto to widział Oo
Jeszcze Cię więcej by wyszło Nie zawsze kupuję się od skauta ... Moim zdaniem powinno być mniej monet do wygania na skauta. Nie wiem ile powinno dokładnie, ale im mniej tym lepiej