Vraagje over divisie-indeling

 • Dutch Users

  Ik heb net de informatie onder het vraagteken op de nieuwe Divisies-pagina gelezen. Ik vroeg me daarbij af of dit ook impact heeft bij de keuze voor een competitie. Ik verwacht namelijk over een tijdje in divisie 5 (professional) te komen, maar dat komt vooral doordat ik tijdens de Corona pandemie tijdelijk actiever ben geworden op OSM. Nu vraag ik me af of het plan van GB is om managers uit dezelfde divisie bij elkaar in competities wil gaan zetten. In dat geval zou ik liever niet divisie 5 (professional) maar in divisie 4 (semi-pro) willen blijven. Ik speel sinds deze maand namelijk al minder actief dan de 5 maanden daarvoor.

  Maar hopelijk blijft het gewoon mogelijk om zelf een competitie te kiezen. Op de momenten dat ik minder actief speel dan wil ik namelijk ook niet in de sterkste competities spelen zoals ik het afgelopen half jaar wel vaak gedaan heb. En het liefst zie ik dat dit makkelijker wordt zoals ik hier al aangedragen had: https://forum.onlinesoccermanager.nl/post/962366 (overigens heb ik nog steeds geen reactie van GB op die suggestie gehad).

 • Moderator NL

  @KoningCo_NL

  Hoi,

  Uiteindelijk is het de bedoeling dat managers in dezelfde divisie (met een kleine marge waarschijnlijk) tegen elkaar gaan spelen in competities. Hoe dit precies zal gaan werken is nog niet bekend en dat zal Gamebasics vanzelf uit de doeken doen wanneer het zover is. Als je wedstrijden verliest, dan zal je ook weer Manager Medailles gaan verliezen. Je kan dus ook weer in een lagere divisie terecht komen. Dit moet er voor gaan zorgen dat managers met gelijkwaardige kwaliteiten tegenover elkaar komen te staan.

  Nogmaals, hoe Gamebasics dit uiteindelijk voor elkaar wilt krijgen en wat voor gevolgen dit gaat hebben, is op dit moment nog niet bekend.