Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Kolejka 3
Wartość
-
Puchar
-
Kolejki 5-6
Gracz michał_6140 opuścił ligę.
-
Po raz czwarty się nie ustawiłem, ale jeśli nie jestem w błędzie, to chyba wszyscy byli na swoich pozycjach.
-
Kolejka 7
-
Kolejka 8
-
Kolejka 9
-
Puchar
Półfinaliści już znani, gratulację i powodzenia
-
Kolejka 11
-
Gracz borys2010 zakupił zawodnika od mikina_1 czyli ode mnie.
-
@borys2010 Skomplikowałeś sobie sytuacje tym posunięciem wiceliderze. 20pkt - 3pkt karne = 17pkt, Powodzenia Wojownicy!
-
@dino-ligenza Najprawdopodobniej to była pomyłka niestety
-
Kolejka 12
-
Witam ma pytanie do moderatorów oraz do spolecznosci PL
Jak wiadomo wygrałem już pierwsza edycje oraz 4 lub 5 i pytanie brzmi czy mam wystąpić na tym koncie jeszcze raz i wygrać czy już te dwa zwycięstwa dają mi bilet do finalu -
Kolejka13
-
Kolejka 14
-
Kolejka 15
-
@Ochroniarz_123 said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/Nowy turniej Polskiego Personelu OSM:
Witam ma pytanie do moderatorów oraz do spolecznosci PL
Jak wiadomo wygrałem już pierwsza edycje oraz 4 lub 5 i pytanie brzmi czy mam wystąpić na tym koncie jeszcze raz i wygrać czy już te dwa zwycięstwa dają mi bilet do finaluWitam. Pora ustosunkować się do postu powyżej. Uważam, że swoim wkładem w historię Koloseum (dwa tytuły Miesiąca oraz Stalowy) zasłużył na grę w wielkim finale, ale decydujący głos należy do ludu, czyli do Was. Czekam na Wasz punkt widzenia.
-
@dino-ligenza niech gra! Wszyscy wiemy że to wcielenie numer 285 sławnego km tylko pytanie jak się nazywało pierwsze?
Myślę że swoją postawą nawet innym kontem zasłużyłes na walkę o Gladiatora, gladiatorow