• Dutch Users

  Hallo,

  Onlangs is het mij opgevallen dat in een van de competities waar ik een wedstrijd heb gespeeld, dat de trainer heeft aangegeven dat er geen sprake was van een keuze tot een "besloten training" bij onze wedstrijd. Vooraf werd het namelijk wel zo afgebeeld tot mij. Ik zag een slotje erbij staan. Desondanks staat zijn team, na onze wedstrijd, nog steeds aangegeven dat hij voor een besloten training heeft gekozen. Ondanks dat hij aangeeft dat hij wederom hier niet voor heeft gekozen.

  Kan iemand mij uitleggen hoe dit mogelijk is? Of is dit een bekend probleem/bug?

  Gr.

 • Moderator NL

  @hakan-sarikaya_nl

  Hoi,

  Zou je wat duidelijker kunnen uitleggen wat nu precies het probleem is. Het plaatsen van fullscreen screenshots (url en datum/tijd dienen zichtbaar te zijn) kan al een hoop duidelijkheid verschaffen.

  • Wat bedoel je met "de trainer heeft aangegeven dat er geen sprake was van een keuze tot een besloten training"? Afhankelijk van de gekozen instellingen kunnen er wel of geen besloten trainingen gebruikt worden.
  • Waar heb je een slotje gezien?
  • Wie heeft aangegeven geen besloten training ingezet te hebben?
 • Dutch Users

  alt text

  Zie bovenstaande afbeelding, een screenshot van het team dat een besloten training houdt. De betreffende manager, waarmee ik goed contact mee heb, heeft aangegeven dat hij helemaal niet voor een besloten training heeft gekozen. Desondanks staat het betreffende slotje daar al een paar dagen. Wederom vandaag weer, terwijl hij vandaag geen wedstrijd heeft. Wat houdt dit precies in? Of heb ik misschien iets niet goed begrepen?

  Gr.

 • Moderator NL

  @hakan-sarikaya_nl

  Dat slotje betekent dat de data-analist nog niet naar het team van je vriend heeft gekeken. Tik er maar eens op en dan kan je de data-analist het team van je vriend laten analyseren. Zodoende krijg je wat informatie over zijn speelwijze en opstelling. Dit is dus verder geen bug en het betekent ook niet dat je vriend een besloten training heeft ingezet.

 • Dutch Users

  @fc-eddie_nl Oh dat is wel heel typisch dat het voor een grote verwarring zorgt dan. Want qua logica zou ik eerder denken dat het onderstaande afbeelding juist zou betekenen dat ik de data-analist kan gebruiken. En integendeel niet bij een team met een slotje zoals de afbeelding in mijn bovenstaande reactie laat zien, omdat je er vanuit gaat dat diegene een besloten training heeft.

  alt text

  Wat is dan precies het verschil tussen deze twee afbeeldingen qua gebruik van data-analisten? Wat moet dat slotje dan precies betekenen? Hoe weet ik dat iemand voor een besloten training heeft gekozen? Het is mij allemaal nog steeds niet duidelijk 🤔

  Vroeger (o.a. vorig decennia 😆 ) was het allemaal makkelijker en zichtbaar. Ik speel nu weer na een lange afwezigheid mee, maar er is wel veel veranderd in de tussentijd zeg pfoe.

  Gr.

 • Moderator NL

  @hakan-sarikaya_nl

  Dat mannetje bij de data-analist krijg je te zien als het team dat je bekijkt een computer bestuurd team is. Het slotje krijg je te zien wanneer het team gemanaged wordt door een andere manager.

  Je weet pas dat iemand een besloten training heeft ingezet als je de data-analist je tegenstander laat analyseren. Dan krijg je de melding dat dit niet lukt. Of de data zal niet meer beschikbaar zijn indien je de data-analist al je tegenstander hebt laten analyseren en deze pas later een besloten training instelt.

 • Dutch Users

  @fc-eddie_nl Klopt niet wat je zegt Eddie. Ik had juist hierboven bij mijn 2e afbeelding aangegeven dat er een mannetje zichtbaar was bij een team die wel een manager heeft en niet bestuurd wordt door de computer. Ik had alleen de naam van de manager doorgestreept, maar zal het er nu wel bij doen. Hierbij als voorbeeld een team met een manager.

  alt text

  Overigens valt het mij nu gewoon op dat ik ten alle tijden mijn eerstvolgende tegenstander kan analyseren. Of er nou een slotje bij staat of een mannetje, mijn data-analist gaat op pad en komt over een uur terug met een rapport. Zo te zien gaat niemand op besloten training dan, want ik krijg alleen bij de oefenwedstrijden te zien dat er een willekeurige club voor een besloten training heeft gekozen. De data van mijn eerstvolgende tegenstander blijft maar ten alle tijden zichtbaar, tot de wedstrijd begint.

  Het is mij allemaal helemaal niet duidelijk meer. Dit klopt gewoon helemaal niet.

 • Moderator NL

  @hakan-sarikaya_nl

  Zolang iemand geen besloten training inzet, kan de data-analist gewoon de meest recente informatie tonen. Zo werkt de data-analist. Pas wanneer iemand een besloten training heeft ingezet zou deze informatie niet meer getoond moeten worden.

 • Dutch Users

  @fc-eddie_nl Thanks voor je snelle antwoord, dat stukje over de laatste info van de data-analist is mij nu wel duidelijk.

  Dan nog even terugkomend op het verhaal over dat slotje/mannetje. Eigenlijk draait het hele verhaal nu daarover. Daar klopt het dan nog steeds niet t.o.v. wat je had aangegeven. How's that?

  Je maakt wel overuren dankzij mij zo 😄

 • Moderator NL

  @hakan-sarikaya_nl

  De competitie waarin je het probleem melde is al afgelopen, waardoor er niet goed naar deze situatie gekeken kon worden. Mocht je deze situatie ook in je nieuwe competitie tegenkomen, dan dit graag melden en dan kan er alsnog naar gekeken worden.

 • Moderator NL

  Er is verder geen reactie meer gekomen, dus tijd om dit topic te sluiten.