Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@janex123 mogę robić tabelkę i wrzucać co 2-3 kolejki. Ale zawsze lepiej gdy punkty liczy więcej niż 1 osoba, wyklucza to potencjalne pomyłki.
-
@damian_skinek ja nie wiem, może mi nawet co dzień się uda je wrzucać, bo póki co wrzucam posty z typeriady wieczorami to przy okazji i to będę wrzucał za jednym zamachem. Ale jak najbardziej jestem za, im więcej ludzi te tabelki podlicza to tym mniejsza szansa na pomyłkę
-
@janex123 spoko, to ustalmy że ty będziesz tym pierwszym, który wrzuca. Ja będę "rezerwowym" w razie gdybyś nie miał czasu, wtedy wystarczy że napiszesz mi priv na OSM.
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Grupa D
@Dovco_HandF (PM) i @kryminalksg
@Frącek20021 i @GrzesJ
@DonPalbo i @Wybitny
@Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii
@Nawałka_57 i @kot-222
@Fajresss i @Pakooo00Ja będę robił tabelkę i wrzucał wyniki na forum w miarę na bieżąco
-
@dovco_handf Fajnie, super
-
Grupa E zostanie założona prawdopodobnie pomiędzy 22:30 a 23:00, możliwe opóźnienie, ale na pewno nie wcześniej
-
@janex123 jak będzie trzeba i będzie czas też pomogę
-
@Damiś27 i @Dino-Ligenza:
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:@kryminalksg
@Frącek20021 i @GrzesJ
@DonPalbo i @Wybitny
@Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii
@Nawałka_57 i @kot-222
@Fajresss i @Pakooo00Grupę D tradycyjnie założę zaraz po 21ej, zaproszenia wyślę wg kolejności z tabeli jak powyżej i każdego poinformuję w prywatnej wiadomości w grze
U nas zmiana - ligę założy mój partner z pary: @kryminalksg
-
Grupa G założona. zaproszenia rozesłane
Powodzenia!!
@bangello @przemas1122 @hasdrabul @Bartmanho @JohnDerko @KACPER-Z-BEJURU @ŁukSal
@Łysy-Bolcownik @AC-Bubol @Maciek-Wałęga @Ravvuu -
Grupa H
@Rhett1 @stb411 @huzar-shakir @Marek-Overmars @Policman @Apollo746 @Windstorm6 @Adik_99 @Cristiano-Bobaldo @maqpax @FORMOZA
Liga założona, zaproszenia wysłane. Powodzenia -
@toomanyways jest problem węzłem z twojego zaproszenia i zamiast do MPP weszło mi do zwykłej ligi
-
@Magic-89 @Damian_Skinek @Krzh98 @Halit007 @Cezarro @daroo933 @Rusewicz @Seba191995 @Pawel-Wis @Siarkowy-Mag @krystian16061994 liga założona i zaproszenia wysłane
Powodzenia
-
Grupa E założona!! Zaproszenia rozesłane.
@bramkarz111 @pb1984 @konix1982 @ShakiBoy @Prezes-Kukito @Rzeźnik18 @UberekStaszak @Picia2407 @Dino-Ligenza @jepsztel @Biker294 -
@beyah1985 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Już jest grubo po 20, a ligi jak nie było tak nie ma... A o 21 byłeś w grze
-
@ochowiak Był ostatni raz o 8:34. Konto założył o 21:01. Spokojnie, coś mu wypadło.
-
@beyah1985 utworzyłeś ligę z pucharem