Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
Grupa A założona
@konix1982 @martin343 @gabkazmc @kajman27 @9999arek9999arek @Bartmanho @JohnDerko @adi456 @alllok @huligan-net @budynkks zapraszam i życzę powodzenia
ps @JohnDerko nie logował się od 2 lutego (tak mi pokazuje na apce) więc proszę aby @Bartmanho się z nim skontaktował odnośnie gry -
Takie pytanie mam .. niejaki Leew89 dostal bana za multikonto zalozyl nowe konto leewy89 i gra w mpp ? chyba coś tu nie halo jest ...
-
Witam. Grupa N założona. @piotrsks @ŁukSal @KACPER-Z-BEJURU @Szymon-Orlak @Maziu90 @Krystek_93 @stb411 @huzar-shakir @Marcin6578. Nie mogę znaleźć takich menadżerów @Regiooo oraz @karol1998_1
-
Grupa I założona @Rhett1 @ArturroWWL @Daxidoo @gorkins @matsta_1 @slwmik @adiceglihno @Majkelowich @Maniek_56 @grzechu111
@ArturroWWL założył konto i od miesiąca jest nieaktywny, nawet nie ma żadnego meczu rozegranego.
-
@kosa1234567890 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
leewy89
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@Language-PL Ode mnie, od Comunnity Manager_PL taka informacja. Od każdego następnego turnieju w mistrzostwach Polski, obojętnie czy to indywidualnych czy w parach bądź grupowych - będą mogli zagrać tylko ci menadżerowiwe, którzy będą posiadali przynajmniej rozegranych 100 meczów na jednym z kont. To ostatni turniej, gdzie ta zasada nie obowiązuje i sprawa raz na zawsze zostanie załatwiona.
Jeżeli masz jakiekolwiek pretensje, roszczenia, podejrzenia o multikonto to piszesz na e-mail Personelu OSM, osoby odpowiedzialne sprawdzą twój raport i podejmą odpowiednie decyzje. Na pewno nikt nikogo na forum nie będzie kamieniował.
Kontakt w języku polskim: PL.support@onlinesoccermanager.com
-
@radekwolin wpisz nicki w konwersacji w OSM.
-
@toomanyways Nie mogłem ich tutaj oznaczyć ale zaproszenia do ligi dostali.
-
U nas już złamany regulamin
-
Widzę właśnie i zastanawiam się jakim cudem podniósł wartość zespołu?
-
@radekwolin said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Widzę właśnie i zastanawiam się jakim cudem podniósł wartość zespołu?
Mógł szybko dołączyć i zagrać sparingi z botami.
-
@dovco_handf Dobra już piszę do niego żeby zrobił screena z meczy towarzyskich.
-
@radekwolin Ale po co? Podniósł wartość składu, to zgodnie z regulaminem:
Kary:
A. Za każdy dodatkowy milion: -3 punkt.
B. Za każdy dodatkowy poziom rozbudowy stadionu: -15 punktów.6 milionów x 3 = -18 punktów
-
@toomanyways coś nie tak sprawdziłeś. ArturroWWL grał z nami w grupie w Pucharze Polish Warriors.
-
@dovco_handf Właśnie dostałem od niego informację, że menadżer @Regiooo zagrał z nim sparing.
-
@radekwolin
Zaraz pod dołączeniu do ligi rozegrał ze mną towarzyski, więc pewnie nie tylko ze mną. -
@krystek_93 No to mamy potwierdzenie tych słów @Marcin6578
-
@radekwolin said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@krystek_93 No to mamy potwierdzenie tych słów @Marcin6578
No to macie już jedną parę z głowy w walce o awans
-
This post is deleted!
-
@toomanyways ty chyba nie tego Arturo wyszukałes.
-
@Dovco_HandF Co teraz z tą parą? Grają dalej z pkt ujemnymi za te sparingi ?