Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@ochowiak Co to znaczy, że zrezygnowałeś ze slotu rankingowego? Tego szczerze nie rozumiem.
-
@pawełpaweł czego nie rozumiesz? Spora część graczy ma jeden slot na którym gra ligi w których się nabija dużo pkt managerskich (chociażby grając w kółko te same krótkie ligi, zobacz sobie najlepszych na świecie i oni w kółko grają te same ligi). A reszta slotow jest na turnieje, bitwy i inne. I z takiej ligi zrezygnował na rzecz MPP aby dołączyć do swojej ligi skoro został przerzucony do innej.
-
@jasiuk88 Ok, nie wiedziałem, że ktoś takiego coś robi. Dzięki za odpowiedź. Miłego wieczoru!
P.S. Ja się nie znam.
-
@pawełpaweł są i gracze którzy w top100 polskim mają i po 2-3 konta spoko ja też się nie znałem na tym za bardzo ale gdzieś tam usłyszałem że tak się robi
-
@jasiuk88 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@pawełpaweł są i gracze którzy w top100 polskim mają i po 2-3 konta
Tak jest, co niektórzy gracze OSMa mają liczne rodziny Mieliśmy jednego takiego w PLA, jego jedyne osiągnięcie w karierze to zdobycie Pucharu Polski Grup dla najlepszej akademii w naszych barwach. Oczywiście na multikoncie Jego nick brzmiał jak imię i nazwisko słynnego holenderskiego napastnika
-
@damian_skinek said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@jasiuk88 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@pawełpaweł są i gracze którzy w top100 polskim mają i po 2-3 konta
Tak jest, co niektórzy gracze OSMa mają liczne rodziny Mieliśmy jednego takiego w PLA, jego jedyne osiągnięcie w karierze to zdobycie Pucharu Polski Grup dla najlepszej akademii w naszych barwach. Oczywiście na multikoncie Jego nick brzmiał jak imię i nazwisko słynnego holenderskiego napastnika
Bardziej miałem na myśli subkonta czyli inaczej sloty w top 100 a nie koniecznie o multikoncie mówiłem
-
@Dino-Ligenza lub @Damiś27 napiszcie do mnie na discordzie? jasiuk88#8737 bo mam pytanie odnośnie tabeli w grupie C
-
Kolejka numer 1 w grupie "C". Tylko para jasiuk88/troczek13 zanotowala komplet zwyciestw w parze. Gracz Damśli7 nie dolaczyl do ligi jeszcze wiec jego partner gral z botem pomimo to odjelem 3 pkt za mecz w parze. Jezeli ten gracz nie dolaczy do ligi do nastepnej kolejki dowiem sie od organizatorow co z tym zrobic i zmodfikuje tabele.
-
MPP 2021 RUNDA 2 GRUPA D
Zaczęliśmy! Tylko trzech menadżerów zagarnia po 3 punkty na starcie i oni liderują w tej kolejności: @DonPalbo (bez grupy), @Szeregowiec (PAM) i @GrzesJ (PAM). O tych, co są na końcu, nie wspominam (o tych ze środka też przemilczę). Tabela par będzie po 2 kolejce. Jak widac po wynikach - zapowiada się iście piekielna rozgrywka i konia z rzędem temu, co wskaże 3 pary, które awansują do 3 rundy z tej ligi. -
@dovco_handf Ruszyła bratobójcza grupa D... Powodzonka Koledzy!
-
MPP 2021 - Runda 2 - Grupa E
-
Grupa B wystartowała
Kolejka 1
Tabelka
-
@pawełpaweł bez kitu sami bracia fajnie was rozlosowalo, taka Ala LG
-
MPP 2021 - Runda 2 - Grupa H
-
Grupa G