Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
Grupa H 4/22
-
MPP 2021 - Runda 2 - Grupa E
-
Grupa G
-
-
MPP 2021-Runda 2-Gr.B
Kolejka 4
O ile wczoraj atut własnego boiska pomógł wszystkim wygrać mecze u siebie, o tyle dziś był z tym problem. Widocznie zrobiło się smutno menadżerom, że wczoraj byli mało gościnni i dziś chcieli to zmienić . Jedynie @daroo933 zdołał zgarnąć komplet punktów w meczu domowym
Tabelka
Sytuacja powoli się krystalizuje, daje się zauważyć niewielką, ale jednak przewagę kilku par nad innymi. Ale to dopiero początek mistrzostw. Tutaj wszystko może się zdarzyć
-
Grupa H 5/22
-
- minus 2 pkt dla mnie , niestety z rozpędu przeprowadziłem trening bramkarza🤨
-
-
MPP 2021-Runda 2-Gr.B
Kolejka 6
W dzisiejszej kolejce w zasadzie nie ma co komentować Na uwagę zasługuje dość wysokie(patrząc na ligi Nostalgii) zwycięstwo @Pawel-Wis
Klasyfikacja menadżerów
Jest walka Między miejscami 1-5 różnica punktowa wynosi jedynie 3 pkt. Taka sama jest między 5, a 6, co warte podkreślenia.
Tabelka
Dwie pary nieznacznie uchodzą stawce, ale różnice są niewielkie
-
@przemas1122 Tymczasowo uwzględniłem w tabeli. Jednak jest pewna nieścisłość.
Grupa G
@Damiś27 @Dino-Ligenza Tylko jak to odczytywać, bo w jednym miejscu jest przetrenowane o 1 mln, a w drugim miejscu o 2 mln: Troszkę się pozmieniał OSM od ostatniego czasu w którym mocniej się tym interesowałem i w zasadzie nie wiem teraz skąd prawidłowo czerpać dane skoro występuje różnica
-
-
Społeczność/O tej lidze/Historia - Liga Klubów A — wyglądą teraz tak:
Każdy zaczął rundę drugą z wartością 419mln. Dedukuję to po tym, że nikt nie pisał o innej wartości kadry.
Wzoruj się według tej grafiki:
-
Grupa H 6/22
-
Tak też zrobię, tyle że coraz mniej danych mamy, a pomyśleć, że kiedyś były pełne wartości:P
-
-
Grupa "C" kolejka numer 7, Grad bramek oraz kilka sensacyjnych wynikow zwlaszcza w parach. Porazka lidera oraz 3ciej druzyny z kolegami z pary z dolnej czesci tabeli sprawia ze walka robi sie bardzo ciekawa