Scout werkt niet naar behoren.

 • Dutch Users

  De optie “Scout” werkt niet. Je krijgt steeds willekeurige spelers met willekeurige nationaliteiten waar je helemaal niet naar opzoek bent. Ik heb al gekeken of bepaalde spelers al gebruikt werden in de competitie. Dat was niet het geval. Ook is het niet mogelijk om spelers te scouten uit de Duitse competitie.

 • Moderator NL

  @pesto-prégo_nl

  Hoi,

  Als de scout met spelers terugkomt die niet binnen jouw gekozen zoekcriteria vallen, dan betekent dat in principe dat er geen spelers meer beschikbaar zijn die binnen die criteria vallen. Dit 'probleem' speelt met name op wanneer je naar spelers gaat zoeken waarvan er maar een paar op OSM beschikbaar zijn (zoals bijvoorbeeld spelers jonger dan 25 jaar met een rating van 85+). De kans is dan zeer aanwezig dat die paar spelers dus al zijn weggeplukt door andere teams uit je competitie.

  Uiteraard zou het kunnen dat er iets misgaat en dat er nog weldegelijk spelers beschikbaar zouden moeten zijn. Om hier navraag naar te kunnen doen zullen we in ieder geval twee screenshots van je moeten hebben. Namelijk eentje van je gekozen scoutcriteria en vervolgens een screenshot van de spelers die de scout voor je heeft uitgekozen.

  Wat betreft het niet kunnen scouten van spelers uit de Duitse competitie: ja, dit kopt. Dit komt door een rechtenkwestie. Alleen de spelers van Bayern Munchen zijn te scouten (in verband met een partnership met die Duitse club).

 • Moderator NL

  Geen reactie verder, dus dit topic wordt bij deze gesloten.