POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
@dooshek "Nie liczę godzin i lat..."
-
@damian_skinek "to życie mija, nie ja"
-
Jakbym go widział z tym wąsem sumiastym i gitarą.
-
@damian_skinek hahahhahaha normalnie Damian muzykant
-
Polski Ranking Grup - Sierpień 2022
Witam w ostatnich minutach miesiąca sierpnia Pora aby przedstawić najnowszy ranking grup, w którym doszło do kilku zmian.
A więc po kolei:
-
doszło do fuzji grup Husarya PL i Polish Patriots, w wyniku której ta pierwsza po wielu latach przeszła do historii. Nowy twór będzie grał "na licencji" HPL, dzięki czemu zaliczył bezpośredni awans do najwyższej dywizji, bez potrzeby gry w niższych dywizjach,
-
grupa Polish Valhalla awansowała do najwyższej dywizji OSM. Gratulacje Panowie! W naszym rankingu PV również zaliczyło awans, wskakując na miejsce 6,
-
Polska Akademia Menadżerów została nowym wiceliderem Polskiego Rankingu Grup, brawo Panowie!
-
do rankingu powraca grupa wariors husaria pod dowództwem @gabrys01,
Najwyższy przyrost punktowy:
Academy Polish Warriors 866 pkt,
Polish Valhalla 447 pkt,
Polska Akademia Menadżerów 432 pkt. -
-
@damian_skinek no na ostatnią chwilę
Dobra robota -
Jest jeszcze jedna Polska ekipa łapiąca się do rankingu o nazwie ZAGŁĘBIE KNURY mająca 18524 pkt
-
@kinio11 Dziękuje za informację, grupa ZAGŁĘBIE KNURY zostanie uwzględniona w rankingu wrześniowym.
-
@damian_skinek mogę Ci zaśpiewać przed publikacją nowego rankingu, zarazem przypominając Ci o nim
-
@dooshek Możesz być spokojny, pamiętam o rankingu
@language-PL Jeśli ktoś z Was zna grupę, która zbliża się do granicy 17500 punktów bitewnych, to prosiłbym o wiadomość prywatną. Mam oczywiście jakąś tam listę grup, ale nie mam jak sprawdzić czy są to wszystkie z tego pułapu.
-
Proszę o wybaczenie, ale z powodów osobistych nie byłem w stanie przygotować rankingu na dzień dzisiejszy. Ukaże się on w przyszłym tygodniu(środa lub czwartek).
-
@damian_skinek nie no w wooja lecisz oby wszystko było w porządku
-
@damian_skinek czekamy z niecierpliwością na ranking ale oczywiście sytuację życiowe są różne i czasem różnie bywa ja szczególnie ciekawy jestem czy jakas nowa grupa się pojawiła w rankingu
-
Witajcie!
Dziś przedstawiam Wam lekko opóźniony wrześniowy Polski Ranking Grup. Na początek powitajmy dwie nowe grupy, które do niego dołączyły:
- Zagłębie Knury pod dowództwem @Misiakowaty,
- Polish Stars pod wodzą @pawel02121.
Witamy!
Po tym krótkim powitaniu, nadszedł czas aby opisać zmiany jakie dokonały się w ostatnich kilku tygodniach.
Doszło do zmiany liderów dwóch akademii. Nowym szefem Academy Polish Eagles został @kimiraj123, zastępując doświadczonego @ToomAnyWays, który powrócił do głównego członu Orłów. Do identycznej zmiany doszło w Academy Polish Warriors. Dotychczasowy lider - @Dooshek zasilił szeregi PW, a nowym wodzem Młodych Rycerzy został @Łukasz-Wierzbowski. Serdeczne gratulacje dla całej wymienionej czwórki
A teraz przechodzimy do spadków i awansów. W czołówce bez zmian, a zawirowania odbyły się jedynie na dole tabeli.
- Zagłębie Knury awans na miejsce 16,
- Polish Stars awans na miejsce 17,
- Wariors Husaria spadek z miejsca 17. na miejsce 18,
- Academy Polish Legends spadek z miejsca 16. na miejsce 19.
Najwięcej punktów zdobyli:
Lions of Poland - 658 pkt,
Academy Polish Eagles - 627 pkt,
Polish Sparta - 403 pkt,
Polish Patriots - 400 pkt. -
Świetna robota
-
@damian_skinek dzięki wielkie.... Czekam i czekam... Już w myślach miałem że zaraz ogłosisz .... W tym miesiącu nie ma rankingu
-
Witajcie!
Dziś 31 października, a więc po ulicach krzątają się wszystkie strachy tego świata, wyłudzając słodkości Mam nadzieję, że schroniliście się w swoich domach, tak jak zrobiłem to ja, postanawiając poświęcić ów wolny czas na przygotowanie comiesięcznego zestawienia, zwanego potocznie Polski Ranking Grup.
W tym miesiącu doszło do niewielkich zmian, a oto one:
-
Polish Warriors przekroczyło barierę 25 tysięcy punktów, awansując tym samym do najwyższej dywizji. Gratulacje!
-
AMP wyprzedziło w tabeli Polish Valhallę,
-
Polish Stars awansowali na 16. miejsce, spychając w dół Zagłębie Knury,
-
Z rankingu wypadła grupa Academy Polish Legends, będąca ostatnio w lekkim kryzysie,
Największy przyrost punktowy:
Polish Stars - 799 pkt,
Polish Patriots - 576 pkt,
Polska Akademia Menadżerów - 405 pkt,PS dziś ranking ukazuje się w okazjonalnej szacie graficznej, jak wam się podoba?
-