POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
@Damian_Skinek tym razem pospieszyłes się o kilka godzin aktualnie u nas 28485 pkt
-
@maniek_56 28 765 teraz macie Jest z kim walczyć Wyprzedziliście nas.
-
Odzyskaliście fotel polskiego lidera. Ciekawe na jak długo
-
@PawełPaweł said in POLSKI RANKING GRUP :
@maniek_56 28 765 teraz macie Jest z kim walczyć Wyprzedziliście nas.
chyba miałeś na myśli POL, a nie PLP
-
@Majkelowich haha
-
@xSilverGhost haha dobre.. a sądziłem że Patriots są pierwsi.. cała trójka jest blisko siebie.. bitwa wygrana/przegrana i zamieniacie się miejscami.
-
@Majkelowich @xSilverGhost @Dooshek Tak, pomyliłem się, ale clue jest takie, że rzeczywiście jesteśmy bardzo blisko siebie rankingowo.
-
Bardzo blisko.
-
10, 9, 8, 7.....
Każdy z nas odlicza czas, który dzieli nas od powitania Nowego Roku! Jednak zanim to nastąpi, publikuję dla Was ostatni Polski Ranking Grup w roku 2022. Grudzień przyniósł kilka istotnych zmian, w tym jedną bardzo dużą, choć może nie tak dużą jak transfer CR7 do Arabii Saudyjskiej. A więc zaczynamy!
Na początek powitajmy nową grupę w zestawieniu, a jest to Orzeł Polski pod dowództwem @Mathiu88. Witamy Was Panowie!
Mamy nowego lidera! Grupa Polish Patriots zdobyła w tym miesiącu aż 849 punktów bitewnych, awansując tym samym z miejsca 3 na pozycję lidera. Brawo Panowie!
Jednak nie jest to najwyższy wynik! Jeszcze więcej punktów zdobyła grupa Polish Stars, ich dorobek to 1095 punktów. Co za imponująca liczba, "Gwiazdy" przeskakują z miejsca 16 na pozycję 14. Gratulacje!
Trzeci wynik w grudniu zanotowała grupa Peaky Blinders PG z dorobkiem 624 punktów. Oklaski!
Do TOP5 awansowała grupa AMP, spychając na miejsce 6 wojowników z Polish Sparta.
Z najwyższej dywizji spadła ekipa Polish Valhalla. Waleczni słudzy Odyna zaliczyli minusowe punkty, ich obecny dorobek to 24864. Liczymy na wasz rychły powrót panowie.
Polish Legends Academy (+214 pkt) awansowała na miejsce 9, wyprzedzając Lions of Poland (-317 pkt).
W Nowym Roku życzę wszystkim polskim grupom samych sukcesów w duchu fair play, oby w roku 2023 nie było wyników minusowych
-
@Damian_Skinek said in POLSKI RANKING GRUP :
OSMowicze,
witajcie w przedostatnim dniu listopada 2022 roku! Mundial trwa w najlepsze, nasza kadra zagra jutro mecz o wyjście z grupy, a więc dzisiaj okazjonalny wzór graficzny przeniesiony z koszulek naszej reprezentacji
Co się działo przez ostatni miesiąc?
Zaczynamy od największej niespodzianki, czyli...
Polska Akademia Menadżerów została nowym liderem Polskiego Rankingu Grup! Ekipa pod dowództwem @Majkelowich zdobyła w listopadzie 283 punkty, co pozwoliło im wyprzedzić Polish Legends, którzy zanotowali ujemny bilans punktów(-151). Gratulacje dla PAM!Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak długo trwało panowanie Polish Legends?
Drugą grupą, która zaliczyła awans w naszym rankingu są Polish Warriors. "Wojownicy" wskoczyli na miejsce 7, spychając na ósmą lokatę Polish Valhalla. Gratulacje Polish Warriors!
A teraz czas na powitanie świeżaków! Do rankingu dołącza grupa Peaky Blinders PG, która do tej pory zdobyła 17515 pkt. Witamy!
Największy przyrost punktów:
Polish Stars 765 pkt,
Akademia Menadżerów PL 414 pkt,
Los Muszkieteros 379 pkt,Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w grudniowym, ostatnim rankingu w roku 2022!
Napotkałem taka polska ekipę w OSM. Zdecydowanie 18-19 miejsce się jej należy w rankingu polski.
https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/240282#crewmembers
Ku mojemu zdziwieniu mega solidna doświadczona paka.
-
@Seba191995 said in POLSKI RANKING GRUP :
@Damian_Skinek said in POLSKI RANKING GRUP :
OSMowicze,
witajcie w przedostatnim dniu listopada 2022 roku! Mundial trwa w najlepsze, nasza kadra zagra jutro mecz o wyjście z grupy, a więc dzisiaj okazjonalny wzór graficzny przeniesiony z koszulek naszej reprezentacji
Co się działo przez ostatni miesiąc?
Zaczynamy od największej niespodzianki, czyli...
Polska Akademia Menadżerów została nowym liderem Polskiego Rankingu Grup! Ekipa pod dowództwem @Majkelowich zdobyła w listopadzie 283 punkty, co pozwoliło im wyprzedzić Polish Legends, którzy zanotowali ujemny bilans punktów(-151). Gratulacje dla PAM!Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak długo trwało panowanie Polish Legends?
Drugą grupą, która zaliczyła awans w naszym rankingu są Polish Warriors. "Wojownicy" wskoczyli na miejsce 7, spychając na ósmą lokatę Polish Valhalla. Gratulacje Polish Warriors!
A teraz czas na powitanie świeżaków! Do rankingu dołącza grupa Peaky Blinders PG, która do tej pory zdobyła 17515 pkt. Witamy!
Największy przyrost punktów:
Polish Stars 765 pkt,
Akademia Menadżerów PL 414 pkt,
Los Muszkieteros 379 pkt,Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w grudniowym, ostatnim rankingu w roku 2022!
Napotkałem taka polska ekipę w OSM. Zdecydowanie 18-19 miejsce się jej należy w rankingu polski.
https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/240282#crewmembers
Ku mojemu zdziwieniu mega solidna doświadczona paka.
Sebastian w rankingu za grudzień już byli.
-
@Dooshek oj to sorki, moje niedopatrzenie
-
@Seba191995 Bardzo dobrze, że informujesz o nowych i aktywnych grupach. To pomaga wynajdywać takie ekipy, a musimy polegać tylko na sobie, twórcy gry nie chcą nam tego ułatwić, wprowadzając ranking wszystkich grup w grze, z możliwością podziału na kraje. Jak kiedyś wspomniałem w innym temacie - proste gry przeglądarkowe posiadały taką opcję już 15 lat temu...
-
@Damian_Skinek No to jest masakra, jak cos jeszcze zauważę dam znac, wziąłem sie teraz za grupe, robie skauting dla sparty i do akademii, wiec jestem na rynku działam i mam podgląd. A ja jak sie zabiore za cos, to to napewno efekty będa.
-
Witajcie,
wybaczcie spóźnienie z rankingiem, ale czasu mało, a obowiązków wiele. Ale możecie być spokojni, punkty zostały spisane 31 stycznia, więc ranking będzie przedstawiał zmiany, jakie nastąpiły od pierwszego do ostatniego dnia pierwszego miesiąca w 2023 roku. Dziś nie będzie również wersji graficznej, mam nadzieję iż mi to wybaczycie. Wyjątkowo Polski Ranking Grup zostanie dziś przedstawiony w wersji excelowej, ale najważniejsza jest jego zawartość. A więc zaczynamy!
Oto najważniejsze wydarzenia stycznia 2023 roku w naszym rankingu:
Awanse i spadki:
- Polish Legends - awans z 3. na 2. miejsce,
- Polish Warriors - awans z 7. na 6. miejsce,
- Wild Tigers - awans z 16. na 15. miejsce,
- Orzeł Polski - awans z 20. na 19. miejsce.
.............. - Polska Akademia Menadżerów - spadek z 2. na 3. miejsce,
- Polish Sparta - spadek z 6. na 7. miejsce,
- Academy Polish Warriors - spadek z 15. na 16. miejsce,
- Peaky Blinders SC - spadek z 19. na 20. miejsce.
..............
Największy przyrost punktowy:
Polish Legends Academy - 718 pkt,
Polish Stars - 592 pkt,
Wild Tigers - 553 pkt...............
-
Do elity powraca Polish Valhalla! Dzięki zdobyciu 540 punktów w styczniu, nordyccy wojownicy ponownie przekroczyli próg 25 tysięcy punktów. Brawo Panowie!
-
Zmiana lidera w Polish Eagles. Nowym szefem został @9999arek9999arek zastępując @Damiś27.
-
Zmiany również w Polish Sparta. Nowym liderem grupy został @Rafal_Zurawski.
-
Ostatnia zmiana "na szczytach władzy" Tym razem w Peaky Blinders SC, a nowym szefem "złoczyńców z żyletkami" został @MaciekGame.
-
Jedna z grup dokonała drobnej korekty swojej nazwy. Los Muszkieteros postawili na bardziej światową i elegancką nazwę grupy - Los Mosqueteros.
-
Drobna zmiana również w Peaky Blinders, ale tutaj zmiana jest niewidoczna na pierwszy rzut oka. Zmienione zostały dwie litery końcowe, jeszcze w grudniu pełna nazwa grupy brzmiała Peaky Blinders PG, teraz jest to Peaky Blinders SC. Może przedstawiciel grupy rozwinie nam ten skrót?
To tyle na dzień dzisiejszy. Dziękuję za uwagę i mam do zobaczenia w ostatnich dniach lutego, już z rankingiem graficznym
-
Czołem!
Za rogiem czai się marzec, każdy z nas marzy o słonecznej pogodzie, polskie grupy OSM budzą się z zimowego letargu, czyniąc przygotowania do nadchodzących turniejów, a ja kolejny miesiąc z rzędu przygotowałem dla was Polski Ranking Grup.
W lutym doszło do kilku przetasowań, a więc kubek herbaty w dłoń i zaczynamy!
Awanse i spadki
- Polish Sparta - awans z 7. na 5. miejsce,
- Polish Stars - awans z 14. na 12. miejsce.
- Wariors Husaria - awans z 18. na 17. miejsce,
- Polish Ultras Gaming - awans z 20. na 18. miejsce,
.............. - Akademia Menadżerów PL - spadek z 5. na 6. miejsce,
- Polish Warriors - spadek z 6. na 7. miejsce,
- Academy Polish Eagles - spadek z 12. na 13. miejsce,
- FC Legendarni - spadek z 13. na 14. miejsce,
- Zagłębie Knury - spadek z 17. na 19. miejsce,
- Orzeł Polski - spadek z 18. na 20. miejsce.
..............
Polish Stars - 1390 pkt,
Polish Ultras Gaming - 471 pkt,
Wariors Husaria - 356 pkt.-
Polish Valhalla ponownie spadli z najwyższej dywizji, przyczyniło się do tego aż 612 minusowych punktów.
-
Kolejna zmiana nazwy w jednej z grup. Ekipa znana jako Peaky Blinders SC zmieniła nazwę na Polish Ultras Gaming.
Na dziś to wszystko Dziękuję za uwagę i do zobaczenia za miesiąc.
-
Witajcie,
przestawiliście zegarki w miniony weekend? Dziś mamy 29 marca, a ja znów będę zanudzał Was gadką o tym, co działo się w polskim światku OSM. Doszło do kilku zmian w górze tabeli, a zaczynamy!
Polish Warriors pod wodzą @Dino-Ligenza awansowali na 4. miejsce w PRG, notując awans o 3 pozycje. Brawo "Wojownicy"!
Polish Legends Academy awansowało do najwyższej dywizji, jednocześnie awansując w tabeli z 9. na 7. miejsce. Brawo dla @Ochowiak i jego ekipy!
Polish Ultras Gaming awansowali z 18. na 17. miejsce w tabeli. To kolejny z rzędu awans grupy, która do niedawna była znana jako Peaky Blinders. Brawo Panowie i oby tak dalej!
W tej chwili 8 polskich grup znajduje się w najwyższej dywizji bitewnej, a niedługo może być ich jeszcze więcej. Próg 24 tysięcy punktów przekroczyły właśnie Lions of Poland i Los Mosqueteros, więc w najbliższych tygodniach powinniśmy spodziewać się ataku tych grup na barierę 25 tysięcy punktów. Do najwyższej dywizji pragną również powrócić gracze Polish Valhalla, a więc za jakiś czas możemy spodziewać się już 11 grup w "elicie".
Awanse i spadki
- Polish Warriors - awans z 7. na 4. miejsce,
- Polish Legends Academy - awans z 9. na 7. miejsce,
- Polish Ultras Gaming - awans z 18. na 17. miejsce.
..............
- Polish Eagles - spadek z 4. na 6. miejsce,
- Akademia Menadżerów PL - spadek z 6. na 8. miejsce,
- Polish Valhalla - spadek z 8. na 9. miejsce,
- Wariors Husaria - spadek z 17. na 18. miejsce.
..............
Polish Ultras Gaming - 576 pkt,
Wild Tigers - 493 pkt,
Polish Legends Academy - 437 pkt.Za lekko ponad tydzień Wielkanoc, więc życzę wszystkim graczom Wesołych Świąt i mokrego dyngusa!
Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w kwietniu.
-
Witajcie!
Dziś dobiegł końca miesiąc kwiecień, a to oznacza dwie rzeczy: najnowszy Ranking Polski Grup OSM oraz początek majówki! Bawcie się dobrze i odpoczywajcie, ale pamiętajcie aby nie nie przeholować z alkoholem, niczym wujek Stefan na urodzinach babci Wiesi.
W rankingu doszło do kilku przetasowań, a ja przedstawię Wam to wszystko w prosty i czytelny sposób, nie odwalając takiej chały jak PZPN z dystrybucją biletów na finał Pucharu Polski.
A więc do rzeczy:
- Polish Eagles spadli z najwyższej dywizji, jak również w naszym rankingu.
- Polish Valhalla powrócili do najwyższej dywizji. Gratulacje Panowie, obyście zostali w niej już na stałe!
- Academy Polish Legends po kilku miesiącach powrócili do rankingu, awansując ponownie do Dywizji Legend.
Awanse:
Polish Legends Academy - awans z 7. na 6. miejsce
Polish Valhalla - awans z 9. na 7. miejsce
Los Mosqueteros - awans z 11. na 10. miejsce
Wild Tigers - awans z 15. na 14. miejsce
Polish Ultras Gaming - awans z 17. na 16. miejsce
Orzeł Polski - awans z 20. na 19. miejsceSpadki:
Polish Eagles - spadek z 6. na 9. miejsce
Lions of Poland - spadek z 10. na 11. miejsce
FC Legendarni - spadek z 14. na 15. miejsce
Academy Polish Warriors - spadek z 16. na 17. miejsce
Zagłębie Knury - spadek z 19. na 20. miejsceNajwyższy przyrost punktowy:
Polish Ultras Gaming - 959 pkt,
Wild Tigers - 763 pkt,
Polish Valhalla - 440 pkt. -
Witajcie,
miesiąc Maj dobiega końca, więc czas na kolejny Ranking Polski Grup. Zaszło kilka zmian, a więc zaczynamy.
Najważniejsze wydarzenia w skrócie:
- Los Mosqueteros awansowali do najwyższej dywizji. Gratulacje!!!
- Polska Akademia Menadżerów została wiceliderem rankingu, wyprzedzając Polish Legends. Od kilku miesięcy liderem pozostają Polish Patriots.
- Akademia Menadżerów PL spadła z najwyższej dywizji.
- Academy Polish Legends po raz kolejny wypada z rankingu.
.....................
Awanse:
- Polska Akademia Menadżerów - awans z 3. na 2. miejsce,
- Los Mosqueteros - awans z 10. na 8. miejsce,
- Lions of Poland - awans z 11. na 10. miejsce,
.....................
Spadki:
- Polish Legends - spadek z 2. na 3. miejsce,
- Akademia Menadżerów PL - spadek z 8. na 9. miejsce,
- Polish Eagles - spadek z 9. na 11. miejsce,
.....................
- Polish Ultras Gaming - 1089 pkt,
- Los Mosqueteros - 437 pkt,
- Polish Legends Academy - 431 pkt,
To wszystko na dzisiaj, do zobaczenia za miesiąc!
-
Witajcie,
dziś ostatni dzień wakacji, plecaki spakowane?
Na początku chciałbym podziękować @Dooshek i @Dino-Ligenza za przygotowanie rankingu w zeszłym miesiącu. Świetna robota Panowie!
W przeciągu ostatnich kilku tygodni doszło do kilku zmian w rankingu, do naszego zestawienia dołączyła nowa drużyna, a więc powitajmy ją gromkimi brawami
Polish Patriots Academy pod dowództwem @masahito_balbazur, witajcie! PPA z przytupem wbija się do rankingu, awansując na 19. miejsce w tabeli.
-
Roszady nastąpiły również w TOP3, gdzie Polish Legends awansowali na pozycję wicelidera, wyprzedzając PAM.
-
Polish Valhalla wskakuje na 8. miejsce kosztem AMP.
-
Wild Tigers wyprzedzili w tabeli FC Legendarnych, "Tygrysy" plasują się obecnie na miejscu 14.
-
Wariors Husaria również pnie się do góry, obecnie zajmując 18. miejsce.
Największy przyrost punktowy zaliczyła grupa Polish Legends(854 pkt.). Druga pod tym względem jest ekipa Young Polish Stars(638 pkt.), a trzecie miejsce w tej konkurencji zgarnęła drużyna Peaky Blinders PL(603 pkt.).
Teraz czas na mniej przyjemne rzeczy, czyli spadki w tabeli:
- Polska Akademia Menadżerów spadła z 2. na 3. miejsce,
- Akademia Menadżerów PL spadła z 8. na 9. miejsce,
- FC Legendarni - spadek z 14. na 15. miejsce,
- Zagłębie Knury - spadek z 18. na 20. miejsce,
- Orzeł Polski - spadek z 20. na 22. miejsce.
To wszystko na dziś. Dziękuję za uwagę, a teraz spadam przygotowywać się na wieczorne emocje. Już za kilka godzin nasi siatkarze rozegrają swój pierwszy mecz w Mistrzostwach Europy, a rywalem Biało-Czerwonych będą Czesi. Chwilę później rewanżowy mecz 4. rundy kwalifikacji do Ligi Konferencji Europy rozegra Legia Warszawa. Trzymajmy za nich kciuki, oby ten wieczór skończył się podwójnym zwycięstwem naszych drużyn.
Trzymajcie się, Cześć!
-