POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
@Byku-Duma-Warmii tylko i wyłącznie celować wyżej.. jedną wygraną bitwą możecie być w top 70.
-
@Dooshek Planujemy wygrać dwie w tym tygodniu. Nie przegrywając żadnej.
-
Kochani, ma ktoś jakieś pojęcie, na jakiej najwyższej pozycji kiedykolwiek w TOP100 była polska grupa? POL, albo HPL momentami mogły być kiedyś w TOP 50? Moje PAM chyba wyżej niż w TOP 60 nigdy nie było.
-
This post is deleted!
-
@PawełPaweł
Stary ranking grupowy....hm.... jak dobrze pamiętam, sparta była w 100 jakiś czas, ale nie pamiętam dokładnie pozycji, ale na pewno +80, jak nie +90, ale to chyba jeszcze wtedy nie było husarii, a czy ktoś z Polish Legends był w 100 też nie pamiętam i czy w ogóle grali bitwy rankingowe, chyba że w późniejszym czasie jak Husaria powstała wtedy może któraś z tych grup myślę mogła w przełomie 2014/15 się pojawić, ale czy w 100. Teraz jest era co polskie grupy się mocno uwarunkowują w osm i daje sobie stwierdzić, że macie obecnie najwyższe miejsce w historii Polski OSM. -
@PawełPaweł Pam w starym rankingu 60 pozycja? Skąd ty to wziąłeś?
-
@Seba191995 HPL z tego co pamiętam była dużo wyżej niż na 60
-
@xSilverGhost No ja pamiętam, że to było wysoko, tylko nie pamiętam jak wysoko. TOP 50 chyba przez moment.
-
@PawełPaweł nawet chyba troche wyzej
-
@Seba191995 said in POLSKI RANKING GRUP :
@PawełPaweł Pam w starym rankingu 60 pozycja? Skąd ty to wziąłeś?
Rok temu na chwilę wyprzedziliśmy HPL. Nie pamiętam, czy to było TOP 60, czy niżej, natomiast pamiętam HPL na miejscu w TOP 100 z czwórką z przodu kiedyś przez moment. I mowa o aktualnie stosowanym rankingu. Stary ranking to nie moje czasy, ja wtedy jeszcze nie grałem w żadnej grupie i nie wiem jak to funkcjonowało.
-
@xSilverGhost TOP 30?
-
@xSilverGhost said in POLSKI RANKING GRUP :
@PawełPaweł nawet chyba troche wyzej
HPL było rok temu w TOP 50. Przez dwa lata było regularnie najlepszą polska grupą w tym rankingu. I odkąd pamiętam,od dwóch lat, wciąż tasowaliśmi się we trzy grupy. HPL/POL/PAM. Od zawsze najmocniejsza trójka. Odkąd pamiętam.
-
@PawełPaweł HPL najwyżej było między jakoś 30-40 miejscem nie pamiętam dokładnie ale to było ponad dwa lata temu. Nie wiem jak grupa @Mati-Colchoner na którym miejscu uplasowała się najwyżej bo chyba też podobnie byli jakoś
-
@daroo933 Dzięki za odpowiedź. Tak mi się jakoś wydawało, nie wiem, pamiętało, ze Wy jako HPL zaliczyliście najwyższą w historii polskich grup pozycję w TOP 100 jak na razie. Krótko tak wysoko byliście, jakiś fajny okres mieliście, ale co by nie pisać, zaszliście jako HPL najwyżej w tej topce ever jak na razie.
-
POL najwyżej w swoim Prime było na czterdzieści coś miejscu, z tego co pamiętam, HPL, jak powyżej, przez moment mogło być w TOP 30. PAM swój prime miało rok temu, ok. TOP 60 chyba, ale teraz lecimy mocno w górę i na pewno powalczymy o powtórkę co najmniej.
-
Nie chcę zapeszać, ale myślę, że TOP 40 przy naszej aktualnej formie jest w naszym zasięgu w jakimś bliżej nieokreślonym najbliższym czasie.
-
Będzie ciężko, ale powalczymy.
-
@daroo933 to graty dla Husarya, bo gdzieś zaspałem i nie dopatrzyłem tego.
-
@PawełPaweł no to macie o co walczyć szacun za te wyniki.
-
Nasz rekord to 33. miejsce Panowie.