POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
@PawełPaweł
Stary ranking grupowy....hm.... jak dobrze pamiętam, sparta była w 100 jakiś czas, ale nie pamiętam dokładnie pozycji, ale na pewno +80, jak nie +90, ale to chyba jeszcze wtedy nie było husarii, a czy ktoś z Polish Legends był w 100 też nie pamiętam i czy w ogóle grali bitwy rankingowe, chyba że w późniejszym czasie jak Husaria powstała wtedy może któraś z tych grup myślę mogła w przełomie 2014/15 się pojawić, ale czy w 100. Teraz jest era co polskie grupy się mocno uwarunkowują w osm i daje sobie stwierdzić, że macie obecnie najwyższe miejsce w historii Polski OSM. -
@PawełPaweł Pam w starym rankingu 60 pozycja? Skąd ty to wziąłeś?
-
@Seba191995 HPL z tego co pamiętam była dużo wyżej niż na 60
-
@xSilverGhost No ja pamiętam, że to było wysoko, tylko nie pamiętam jak wysoko. TOP 50 chyba przez moment.
-
@PawełPaweł nawet chyba troche wyzej
-
@Seba191995 said in POLSKI RANKING GRUP :
@PawełPaweł Pam w starym rankingu 60 pozycja? Skąd ty to wziąłeś?
Rok temu na chwilę wyprzedziliśmy HPL. Nie pamiętam, czy to było TOP 60, czy niżej, natomiast pamiętam HPL na miejscu w TOP 100 z czwórką z przodu kiedyś przez moment. I mowa o aktualnie stosowanym rankingu. Stary ranking to nie moje czasy, ja wtedy jeszcze nie grałem w żadnej grupie i nie wiem jak to funkcjonowało.
-
@xSilverGhost TOP 30?
-
@xSilverGhost said in POLSKI RANKING GRUP :
@PawełPaweł nawet chyba troche wyzej
HPL było rok temu w TOP 50. Przez dwa lata było regularnie najlepszą polska grupą w tym rankingu. I odkąd pamiętam,od dwóch lat, wciąż tasowaliśmi się we trzy grupy. HPL/POL/PAM. Od zawsze najmocniejsza trójka. Odkąd pamiętam.
-
@PawełPaweł HPL najwyżej było między jakoś 30-40 miejscem nie pamiętam dokładnie ale to było ponad dwa lata temu. Nie wiem jak grupa @Mati-Colchoner na którym miejscu uplasowała się najwyżej bo chyba też podobnie byli jakoś
-
@daroo933 Dzięki za odpowiedź. Tak mi się jakoś wydawało, nie wiem, pamiętało, ze Wy jako HPL zaliczyliście najwyższą w historii polskich grup pozycję w TOP 100 jak na razie. Krótko tak wysoko byliście, jakiś fajny okres mieliście, ale co by nie pisać, zaszliście jako HPL najwyżej w tej topce ever jak na razie.
-
POL najwyżej w swoim Prime było na czterdzieści coś miejscu, z tego co pamiętam, HPL, jak powyżej, przez moment mogło być w TOP 30. PAM swój prime miało rok temu, ok. TOP 60 chyba, ale teraz lecimy mocno w górę i na pewno powalczymy o powtórkę co najmniej.
-
Nie chcę zapeszać, ale myślę, że TOP 40 przy naszej aktualnej formie jest w naszym zasięgu w jakimś bliżej nieokreślonym najbliższym czasie.
-
Będzie ciężko, ale powalczymy.
-
@daroo933 to graty dla Husarya, bo gdzieś zaspałem i nie dopatrzyłem tego.
-
@PawełPaweł no to macie o co walczyć szacun za te wyniki.
-
Nasz rekord to 33. miejsce Panowie.
-
Gratulacje dla PAM Nie myślcie jednak że oddaliśmy wam fotel lidera na dłuższy czas Liczę na pojedynek PAM vs Polish Legends w bitwie rankingowej.
-
@daroo933 said in POLSKI RANKING GRUP :
@PawełPaweł HPL najwyżej było między jakoś 30-40 miejscem nie pamiętam dokładnie ale to było ponad dwa lata temu. Nie wiem jak grupa @Mati-Colchoner na którym miejscu uplasowała się najwyżej bo chyba też podobnie byli jakoś
Jakoś tak mnie wzięło na wspominki i pamiętam, że jak zaczynałem swoją karierę w AMP ponad 2 lata temu, HPL było ultra mocne. Tak było do czasu kiedy przeszedłem do głównej grupy PAM i trwało jeszcze kilka miesięcy.
W tym roku nadszedł moment, kiedy to POL długo było najlepszą polską grupą w rankingu. Na chwilę obecną nam się udało wskoczyć na fotel lidera na krajowym podwórku.
Oczywiście POL wciąż nam siedzi na ogonie, a dawne HPL w nowych barwach, też gra dobrze, więc walka między nami na pewno będzie trwała i jest co sobie obserwować.
-
@Damian_Skinek said in POLSKI RANKING GRUP :
Nasz rekord to 33. miejsce Panowie.
Dzięki, właśnie o to pytałem. O rekord polskiej grupy w nowym rankingu. Czyli trochę inaczej pamiętam ten okres, bo myślałem, że to HPL było wtedy około 30ego miejsca, tymczasem już wcześniej niż mi się wydawało POL było liderem. PAM miesiącami, bardzo długo było tą trzecią najlepszą polską grupą.
-
OSMowicze,
witajcie w przedostatnim dniu listopada 2022 roku! Mundial trwa w najlepsze, nasza kadra zagra jutro mecz o wyjście z grupy, a więc dzisiaj okazjonalny wzór graficzny przeniesiony z koszulek naszej reprezentacji
Co się działo przez ostatni miesiąc?
Zaczynamy od największej niespodzianki, czyli...
Polska Akademia Menadżerów została nowym liderem Polskiego Rankingu Grup! Ekipa pod dowództwem @Majkelowich zdobyła w listopadzie 283 punkty, co pozwoliło im wyprzedzić Polish Legends, którzy zanotowali ujemny bilans punktów(-151). Gratulacje dla PAM!Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak długo trwało panowanie Polish Legends?
Drugą grupą, która zaliczyła awans w naszym rankingu są Polish Warriors. "Wojownicy" wskoczyli na miejsce 7, spychając na ósmą lokatę Polish Valhalla. Gratulacje Polish Warriors!
A teraz czas na powitanie świeżaków! Do rankingu dołącza grupa Peaky Blinders PG, która do tej pory zdobyła 17515 pkt. Witamy!
Największy przyrost punktów:
Polish Stars 765 pkt,
Akademia Menadżerów PL 414 pkt,
Los Muszkieteros 379 pkt,Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w grudniowym, ostatnim rankingu w roku 2022!