• Dutch Users

  alt text
  alt text
  alt text

  Ik heb de laatste tijd vaak dat wanneer ik op papier tegen een computer speel, na de simulatie ik te zien krijg dat ik tegen een manager heb gespeeld. (screenshot 1) En wanneer ik vervolgens kijk naar het team van mijn tegenstander is het weer een computer. (screenshot 2 en 3) Is dit een bug?

  Mocht dit geen bug zijn dan heb ik het vermoeden dat spelers vlak voordat de simulatie begint snel manager worden van een team waar ik tegen moet spelen zodat de uitslag beïnvloed kan worden (vaak loop ik tegen een gelijkspel aan) en daarna snel weer ontslag nemen na de simulatie.

  Hebben andere managers dit ook wel eens meegemaakt? Kan er in de logs bekeken worden of mijn theorie klopt of dit gewoon een bug is?

  Alvast bedankt.
  Herjan.o

 • Moderator NL

  @herjan-o_nl

  Hoi,

  Het zou zeker kunnen dat er net voor de start van de wedstrijd een manager een computerteam inneemt en daarna weer snel ontslag neemt. Dit is een van de tactieken van cheaters. Normaal gesproken kun je een mogelijke cheater aangeven via het systeem door naar het profiel van de betreffende manager te gaan, maar omdat deze alweer vertrokken is, is dat onmogelijk.

  Je kan dan ook het beste even een mailtje sturen naar NL.support@onlinesoccermanager.com en via die weg de cheatermelding maken. Vermeld je managernaam, het clubslot waar het om draait en probeer verder zoveel mogelijk informatie te geven (om welke teams het gaat, eventuele managernamen die je je nog kunt herinneren etc.). De support staff kan hier dan een controle op uitvoeren.