MPG 2021
-
@daroo933 Ty i Kacper byście tylko nas uciszali .Niestety dla Ciebie o całej zaistniałej sytuacji wiem doskonale.
Jasne ,masz rację, bylem prawie w każdej polskiej liczącej się grupie i z większością coś osignalem .Wyniki jakie osiągnąłem mnie bronią,więc brawo ja
-
Academy Polish Eagles - APE
Cel 1 - waclawczyk
Cel 1 - @Przemo97
Cel 5 - @Damiś27 (PM) (C)
Cel 5 - @9999arek9999arek
Cel 9 - @Majlosz_radzi
Cel 9 - @Maestro292
Cel 13 - @DANITCZ
Cel 13 - Nowy 98Chwilę się spóźniłem, ale musiałem się upewnić co do składu.
Myślę że lepiej jest grać z graczami niż z botami.
Liczę, że nas dopuścicie -
@Damiś27 Jak najbardziej, bez Was Mistrzostwa straciłyby na kolorycie.
-
Witam. Przeglądając ten temat zauważyłem mały błąd z naszej strony, nie dopisaliśmy przy składach LOP oraz PGL kto może być moderatorem ligi. Dlatego proszę o uwzględnienie przy losowaniu PM tych menedżerów:
LOP - Zbyysiu v2
PGL - @Imx_PLDziękuję i przepraszam za zagapienie się i zrobienie małego zamieszania 🤭.
-
@Zbyysiu-v2 Świetnie, każdy PM jest mile widziany.
-
@xsilverghost Wertykt zapadł, powinieneś się do niego dostosować. Nie potrzeba kolejnej awantury ,zaczyna być to już męczone.Jedno jest pewne ,przeszedłeś do historii...
-
@xsilverghost Ubolewam nad jednym .Moja ręką, poprowadziła Cię na początku Twojej "kariery" w OSM,a to nie jest byle jaka ręka.Mógłbym ją porównać prawie że do boskiej, a Ty ją zostawiłeś na pastwę losu .Ty mnie powiedz, gdzie ja znajdę kolejnego takiego jak Ty ,który dostanie taksy jak na dłoni i będzie nimi sobię grać z każdym?Już wiem .
Znajdziesz nie jednego takiego w Husarya
-
Słowo klucz w tej sytuacji jest zawarte w regulaminie. Tym słowem jest "ARBITRAŻ". Jeżeli ktokolwiek nie wie co ten wyraz oznacza, to zapraszam do lektury Słownika Języka Polskiego.
P.S. Arbitraż, to akurat nie jest wulgaryzm.
-
Per "ogóras" to mój przydomek jest
Jak dla mnie @xSilverGhost niech dostanie bana na mpg na rok lub dwa w innych rozgrywkach niech gra
To moje zdanie jestJeszcze jedna sprawa zbliżają się imp każdy wyróżniający się gracz dostanie pewnie propozycje przejścia do jednej z mocarstw Polskiego OSM tak to działa i trzeba się z tym pogodzić gdyż tak jak już podkreśliłem macie większe pole manewru przy cyklu rekrutacji
Pozdrawiam. -
@huzar-shakir skoro już obskoczyłeś prawie wszystkie grupy to na "starość" możesz przyjść do nas jak do MLS 🤪
Tylko nie podczas MPG!
Taki tam żarcik sytuacyjny -
@troczek13 said in MPG 2021:
@huzar-shakir skoro już obskoczyłeś prawie wszystkie grupy to na "starość" możesz przyjść do nas jak do MLS 🤪
Tylko nie podczas MPG!
Taki tam żarcik sytuacyjnyDobre
-
huzar jeszcze jest w OSMowej kwiecie wieku, taki trochę prawie Zlatan, prawie Miro Klose.
-
No ale słuchajcie, można się zgadzać z pewnymi decyzjami lub nie, ale po to mamy kilku człowieków, którzy siędzą w tej grze dużo dłużej od nas, żeby to jakoś stabilizować. Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będa zadowoleni decyzją w tej czy innej sprawie, ale suma tych decyzji na przestrzeni miesięcy jest moim zdaniem obiektywna, a jakieś tam poczucie Kacperka, że w tej konkretnej sytuacji dostał zbyt mocną kare to już jest jego subiektywna opinia.
P.S. "Subiektywna opinia" tak tak, to nie jest Kacperku/HPL wulgaryzm, przykro mi, za ten wyraz też nie dostane bana
-
Jeżeli ktokolwiek z HPL myśli teraz, że Kacperka traktuję pejoratywnie (w tym Ty Kacprze), bo odszedł niespodziewanie z AMP to jest w wielkim błędzie. Jeżeli ktoś myśli, że ja tu teraz bronię PLW, bo Kacper osłabił tę grupę w najgłupszy możliwy sposób... Nie. Chodzi zwyczajnie o zasady i odrobinę kultury. o tzw. Fair Play i reguły które rządzą światem sportu. Uczciwa rywalizacja nie znajdzie nigdy akceptacji dla takich zachowań jakie śledzimy.
-
Ale takie sytuacje będą na porządku dziennym wy jako elita macie większe pole manewru
Już mnie nic nie zdziwi przejścia z jednej grupy do drugiej albo zarząd chce cie wywalić z własnej grupy albo aluzje ze się graczy podbiera a w rzeczywistości lider i jego 10 ręka w grupie podbierają tobie gracza i się wypierają pozniej tutaj jest konkretny zarzut co do mpg więc owszem jestem zdania że powinien jakąś karę ponieść... Ale tylko do tych rozgrywek -
@ochroniarz_123 said in MPG 2021:
Ale takie sytuacje będą na porządku dziennym wy jako elita macie większe pole manewru
Już mnie nic nie zdziwi przejścia z jednej grupy do drugiej albo zarząd chce cie wywalić z własnej grupy albo aluzje ze się graczy podbiera a w rzeczywistości lider i jego 10 ręka w grupie podbierają tobie gracza i się wypierają pozniej tutaj jest konkretny zarzut co do mpg więc owszem jestem zdania że powinien jakąś karę ponieść... Ale tylko do tych rozgrywekNo właśnie nie tak to wygląda. Jesteś w błędzie. Zobacz jak zachowuję się ja w stosunku do swoich kolegów z grupy, jak np. @Fajresss @KACPER-Z-BEJURU vel. srebrna @Majkelowich . Startowaliśmy z tego samego poziomu, trafiając do AMP. Zobacz jak różnymi jesteśmy ludźmi.... Tutaj nie jest problem w "zarządzie MPG", tylko jeden koleś coś nawywijał we współpracy z jedną grupą, czy zarządem tej grupy.
-
Nie jesteśmy elitą, po prostu gramy uczciwie i się rozwijamy.
-
Ale ja nie powiedziałem że jest problem z zarzadem mpg wyjaśnię to inaczej to tak jak w realiach jest to turniej rangi mistrzowskiej i grupy rozglądają się za wzmocnieniami i te z większym doświadczeniem mają większe pole manewru przy rekrutacjiowszem @xSilverGhost jest winny nieumyślnego oddania i za to kara się należy ale według mnie tylko na rozgrywki mpg nie na wszystkie
PS. Mówiąc elita chodziło mi o grupy PAM HPL i POL dzierzycie miano najlepszych w kraju
-
@ochroniarz_123 Wyraźnie użyłeś wyrazu "elita". Moim zdaniem niepotrzebnie.