MPG 2021
-
-
MPG21-R2-Liga 3
@Damiś27 (PM)@Łowkiet-Łukasz
@Qwertex787
@Jxstxn_10
@Magic-89
@Bartmanho
@Daxidoo
@Stary91
@Krakersina
@mikina_1
@Ravvuu
@KiZiiii
@Siarkowy-Mag
@kot-222
@Sebastian-Corby
@Frank-lampard11 11Liga została założona oraz wysłane są zaproszenia.
Powodzenia -
@Josue-Antonio Jesteś w lidze u @Dovco_HandF
@dino-ligenza said in MPG 2021:
Oficjalna tabela Rundy 2 z podziałem na kluby i ligi. -
@damiś27
Potwierdzam, zaproszenia zostały wysłane. Nawet do graczy nie przynależnych do tejże ligi ... -
Liga 6 założona, zaproszenia wysłane. Powodzenia wszystkim. Dobrej zabawy
-
Damiś27 Zwracam honor. Po prostu gra zasugerowała mi abym dołączył do ligi w której gra 6 znajomych.
-
Liga nr 5 również została założona, poszły zaproszenia dla graczy, powodzenia wszystkim
-
MPG21-R2-Liga 8 wystartowała, wici zostały rozesłane po świecie osm, Sławy!
-
MPG21-R2-Liga 4 stworzona, zaproszenia wysłane, powodzenia w 2 rundzie wszystkim .
-
@dovco_handf
Czy po założeniu ligi najpierw wysyła się zaproszenia czy ustawia sobie swój zespół? Treningi stadion skauta i lt? Bo ja zawsze wysyłałem zaproszenia... Chyba że coś źle robiłem? -
@dovco_handf bo to trochę nie fair jak dla mnie że dochodzę do ligi jako 3 o 21:15 ( tak jak dostałem powiadomienie o zaproszeniu jak i wiadomość na priv) a tam już ruch na lt bo Twoim zawodnicy zostali sprzedani o 21:10
-
Zgłaszam błąd zawodnika AMP liga 5
-
@pb1984 Ja założyłem ligę, szybko wystawiłem na TL zawodników, wysłałem zaproszenia, następnie wysłałem info o zaproszeniach, ustawiłem stadion, ustawiłem trening, wysłałem skauta, ustawiłem sponsorów, a po pierwszej symulacji transferowej kupię albo nie zawodników, zależy od finansów i zawsze będę ich miał 4 na TLu. Pierwszy raz widzę, żeby minutę po założeniu ligi zostali sprzedani zawodnicy! Ja cię bardzo przepraszam, że aż dwóch zawodników już sprzedałem niespodziewanie, zajęło mi to 3-4 sekundy. Jakbym wiedział, że będą sprzedani, to bym ich nie wystawił. Wystawienie słabych pierwszych zawodników na TL trwa max 5 sekund po założeniu ligi, wysłanie zaprodzeń dużo dłużej. W czym problem, od lat tak robię w ligach transferowych, przywilej założyciela ligi. Liga powstała o 21:09, transfery o 21:10, zaproszenia pomiędzy 20:10-20:12. Pierwsi menadżerowei dołączyli o 20:14. Jakby transfery z klubu poszły o 20:15 to nie byłoby problemu?
-
Liga 7 została założona, otrzymałem zaproszenie
-
@Dovco_HandF (PM)
BOT na razie: PLW
@LordPawel
@Josue-Antonio
BitnerMatt
@Marcin6578
Jan Suchodolski
@pawel4568
@Marcin-kolasa
@bangello
@Majlosz_radzi
@pb1984
Fiszkinho
Obcgnimi
@ochroniarz_123
@koto85Już można kupować u nas zawodników na Liście Transferowej. Pierwsza symulacja transferowa odbyła się o 21:10.
-
@dovco_handf wiem że tak się robi i nie ma Ci tego za złe ale sam przyznasz że trochę nie smaczna sytuacja tak czy inaczej to może być wskazówka na kolejny pkt regulaminu w przyszłym roku. Bo jeśli miałbyś cel 1 i sprzedaliby Ci się gracze za 30m to wtedy już byłby o wiele większy problem.
-
@dovco_handf wiem że tak się robi i nie ma Ci tego za złe ale sam przyznasz że trochę nie smaczna sytuacja tak czy inaczej to może być wskazówka na kolejny pkt regulaminu w przyszłym roku. Bo jeśli miałbyś cel 1 i sprzedaliby Ci się gracze za 30m to wtedy już byłby o wiele większy problem.
Zgadzam się, przepraszam, to nie błąd, a nawyk od czasu gry w reprezentacji. Zawsze u mnie pierwszy ruch, to zawodnicy na TL, żeby już o tym nie myśleć. Ale schodzili zawsze po północy najwcześniej, a nie po minucie! To coś nowego i trzeba nad tym faktem się pochylić i przedyskutować, masz w 100 % rację :. Dopracujemy to w następnej edycji.:+1 (Ci moi poszli za grosze).
-
-
@pb1984 Gratki pierwszego transferu w lidze, ledwie 25 minut po powstaniu ligi w 1 dniu przygotowawczym. To kolejny rekord transferowy w tej lidze.