MPG 2021
-
@xsilverghost mówię, co uważam za słuszne i oczywiste
-
@xSilverGhost niestety Kacper ale zgadzam się z Janexem i brak bana będzie pokazywał że jest przyzwolenie na takie odzywanie się na forum. Osobiście do Ciebie nic nie mam i szczerze cała ta sytuacja z zmiana Twoich barw to mnie nie interesuje w żaden sposób bo to wasze sprawy ale jednak forum MPG robi się wasza wewnętrzna wojna w która chcemy czy nie jesteśmy wciagani. A niestety jak to na wojnie nie zawsze się przebiera w środkach i czasem mowa która tu występuje nie przystoi czołówce polskich graczy
-
@jasiuk88 gdybym mial dostac bana juz dawno bym go dostal
-
Według mnie bana powinni dostać wszyscy tutaj udzielający się od jakiś 2/3 tygodni, będąc szczerym aż czasami nie chce sie tutaj zaglądać, cały czas jakieś wyzwiska i kłócenie się niczym pięciolatków w przedszkolu, a Wasze zachowanie @Husarya_PL też wedlug mnie jest śmieszne, okej, "wasz" zawodnik dostał karę w poprzedniej rundzie, jakby nie patrzeć, zaslużoną, to teraz będziecie na złość wklejać każde zlamanie regulaminu? To coś w stylu, Stasiek zabrał Frankowi zabawkę, poskarżył się mamie, ta go ukarała, wiec od teraz będziemy niszczyć wszystkie jego budowle z klocków lego, za to że dostał przez niego karę, zaakceptujcie to i tyle. @xSilverGhost nie zagra 2 lata w MPG i koniec tematu, powinno w tym momencie przestać to Was interesować. To ma być temat doyczący MPG i całego jego przebiegu a nie spraw pobocznych, macie problemy między sobą ------> priv i tam się kłóćcie.
BTW. @ToomAnyWays @troczek13 będzie jakieś podsumowanie "półmetku" rozgrywek? Tak jak to było w poprzedniej rundzie?
-
@xsilverghost oj nie bądź taki pewny bo jeszcze możesz się zdziwić
-
This post is deleted!
-
@fajresss tak każde złamanie regulaminu w grupie gdzie gram ja będzie wklejane. I to nie jest żadna wojna czy awantura po prostu szanujmy się jeżeli ktoś dostał bana za jeden mecz na 2 lata to za nie ustawienie się przez pół ligi i opuszczenie potem ligi moim zdaniem dożywotka. I jak ktoś mnie zna to zawsze tam gdzie gram regulamin będzie przestrzegany i tyle.
Sam zaznaczyłeś że kara była słuszna a tutaj w tym przypadku uważasz że nie ma sensu w ogóle tego zgłaszać. Bo dojdę do wniosku że wszystko co jest związane z moją grupą to będą zgłaszać a inne grupy to traktujmy lajtowo tak nie będzie. -
MPG21-R2-Liga 8
-
@sniki26 dojdziesz do wniosku hmm, a podobno to ja tworzę teorie
Ale nie o tym rzecz, generalnie przestrzeganie regulaminu jest przestrzeganiem regulaminu, jeśli ktoś zauważy jakieś przewinienie to niech to zgłasza, a nie pisze do innych graczy, żeby to zgłaszali, oni może nie patrzyli dokładnie na mecz, wygrali, swoje zrobili i koniec, tak jak pisałem kiedyś nie każdy drobiazgowo wszystko sprawdza, żeby tylko kogoś na zmianę regulaminu przyłapać, ale jak już ktoś tak robi, ok w porządku, zauważy to niech sam zgłasza, a nie piszę do jednego, drugiego czy trzeciego, żeby zgłaszali, czemu tamci mają go słuchać?
Teraz zauważyłem, że pewne osoby, które nie będę wymieniał każdą sytuację naruszenia regulaminu porównują do sytuacji z @xSilverGhost, która to sytuacja dawno jest wyjaśniona i o to chodizło @Fajresss -owi, według mnie świetnie to wszystko podsumował, każde wasze działania, a tutaj od razu @sniki26 jakieś dopowiedzenia. No zachowanie dziecinne, kara została przyznana, tego anie nie cofniesz, ani nie zmienisz, więc wracając do niej tworzy się zbędna osoba. Obecne naruszenia regulaminu to już inne sytuacje i będą one rozpatrzone osobno. @Fajresss według mnie top wypowiedź może z tymi banami trochę za ostro, one faktycznie powinny trafić, ale do osób, które albo kogoś obrażają, albo wulgarnie się wyrażają, dopóki dyskusja jest kulturalna i merytoryczna, według mnie nie widzę przeszkód, żeby nie miałabyć prowadzona.
-
16 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
17 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Mając czas w ostatniej dobie sprawdziłem wszystkie wyniki, każdy mecz w każdej kolejce.Niema przypadku oszystwa transferowego czy też źle ustawionych składów.Można więc wywnioskować, że póki co Liga 2 rozgrywana jest zgodnie z regulaminem rozgrywek
Tabela.
-
17 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
18 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3