MPG 2021
-
MPG21-R2-Liga 8
-
18 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
19 kolejka liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Możemy tylko przeprosić i przyjąć ewentualnie karę a ten gracz zostanie już wkrótce usunięty z naszych struktur
-
@ochroniarz_123 po co wystawiacie na turniej nie pewnych graczy ? Wystawiajcie takich co macie pewność co grają dla ekipy i coś już osiągają i widać że chcą. Ja nie wyobrażam sobie przyjąć gracza do Sparty i za jedną fajna ligę, a doświadczeń zero w bitwach czy turniejach dać mu szansze gry w lepszym turnieju...
-
@seba191995
Pozwól że jeśli chodzi o TBP i TBA będę decydował wraz z moim zastępca kogo przyjmujemy i wystawiamy a nie ty bo ja ci nie wchodzę w kompetencje mogę przedstawić organizatorom jak się zgłoszą o wyjaśnienia dlaczego tak wynikło a nie inaczej... rozwodzić się nad tym dlaczego tak a nie inaczej nie ma sensu bo stworzy się niepotrzebny spamtakże trzymaj się i gramy dalej
-
@ochroniarz_123 said in MPG 2021:
@seba191995
Pozwól że jeśli chodzi o TBP i TBA będę decydował wraz z moim zastępca kogo przyjmujemy i wystawiamy a nie ty bo ja ci nie wchodzę w kompetencje mogę przedstawić organizatorom jak się zgłoszą o wyjaśnienia dlaczego tak wynikło a nie inaczej... rozwodzić się nad tym dlaczego tak a nie inaczej nie ma sensu bo stworzy się niepotrzebny spamtakże trzymaj się i gramy dalej
Przecież to idzie oszaleć co turniej sa te same jaja... W kółko to samo zero profesjonalizmu od każdej nowej ekipy w turnieju... Tylko ilość i ilość a gdzie w tym jakość... Szlak już trafia człowieka jak wchodzi na czat coś zobaczyć jak wyniki a tu dyskusji tyle i zachowania jak u bobasów jeden drugiemu nożem, albo noga w d**e.
-
@seba191995 a skąd on mógł wiedzieć, że nagle jego gracz odejdzie z ligi? Takie osoby były są i będą nie ominiesz tego. Jego grupa otrzyma karę i tyle
-
@seba191995
Po pierwsze rozmawiamy o dwóch jednostkach czy i całej grupie no z tego co wiem chłopaki z TBP grają i, dobrze sobie radzą
Po drugie wiesz co to proces selekcji?? Polega na wyeliminowaniu pojedynczych jednostek dla których gra w grupie i turnieju nie są rzeczą nadrzędna.
Po trzecie Mateusz z powodi braku czasu poprzez pracę sam podjął taka decyzję a ja musze to uszanować
Po 4 macie się za taką profesjonalna grupę a czy to czasem nie ty musiałeś zastępować swojego gracza w Polish Warriors bo opuścił ligę po niepowodzeniach na początku??
Tyle w temacie i nie atakuj moich grup bo chłopaki się starają a proces wdrożenia w te reguły turniejowe trwapozdrawiam -
@Seba191995 byłeś kiedyś w Polish Warriors? Coś mi umknęło, człowiek uczy się całe życie.
-
Chodzilo mi o Warriors cup nie zdążyłem edytować wiadomości
-
@ochroniarz_123 Tak myślałem, luzik.
-
19 kolejka liga 4
Tabela ligowa liga 4
20 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
20 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4