MPG 2021
-
Kiedy planowany jest start MPG 2022? Bo jakoś trzeba pomału sloty planować sobie skoro ciągle w grze jestem w MPP i jeszcze chciałbym zagrać w jednym turnieju (plus bitwy i LG) więc nie chciałabym abym musiał z czegoś zrezygnować później
Jeszcze w tym tygodniu to ustalimy, dziękuję za przypominajkę
-
@dovco_handf
Jutro ostatnia kolejka MPP. Jakis wstępny plan na MPG? Termin i format? Bo nie wiem czy mogę jakaś ligę zacząć na slocie czy może turniej jakiś? Bo nawet jeszcze zapisów nie widziałem na MPG -
@jasiuk88 Z tego co wiem, to szefowie grup otrzymali info na discordach o tym kiedy i co się odbędzie w tym temacie. Jeszcze nie jesteśmy na tym etapie, żeby wszystko zaplanować precyzyjnie na kilka miesięcy z góry, w związku z dużą ilością turniejów w naszej społeczności. Lada dzień prowadzący MPG 2021 czyli @Mati-Colchoner otworzy odpowiedni wątek i zapowie mistrzostwa całej społeczności na publicznym forum. Jeśli zżera cię niecierpliwość, możesz zawsze napisac do niego prywatną wiadomość.
-
@dovco_handf dobrze w takim razie czekam cierpliwie na informacje
-
Zapraszamy do nowego tematu:
MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/66920/mistrzostwa-polski-grup-mpg-2022 -