MPG 2021
-
Szybka sprzedaż zawodnika przez gracza Sebastian Corby z grupy Polish Sparta.
-
@mikina_1 said in MPG 2021:
Z moja ekipa wykonalem wiele transferow okolo 1 miliona wartosci, kolega wrzucil transfer sprzed tygodnia i o ile pamiec mnie nie myli byl to napastnik z ocena ogolnej ok 50. Mam nadzieje nim pkt minusowe zostana przyznane jest mozliwosc zweryfikowania tego przez gore.
-
MPG21-R2 Liga 5
-
Ale to była szybką sprzedaż tak??
-
@mikina_1 said in MPG 2021:
Zgadza się wygląda na to, że poszła szybka sprzedaż albo sprzedaż po cenie rynkowej, jak zwał tak zwał regulamin złamałem, więc przyjmuje należną karę z pokorą
Brawo za czujność @mikina_1, zbliżyłem się wczoraj do Twojej pozycji w tabeli i od razu znalazłeś mój transfer sprzed tygodnia
-
Nie do końca my zanim coś wypatrzymy to dwa razy sprawdzamy żeby nie było lipy ze coś przegapiliśmy albo że tak właśnie nie było jedziemy dalej
-
Informacja do moderatorów:
Jeśli @huzar-shakir dostał bana na forum za obrazę innego członka społeczności, to analogicznie @xSilverGhost powinien także tego bana dostać mianowicie za wulgarne wyrażanie się, co także jest niedopuszczalne. Nie chce w żadnym wypadku bronić Huzara, ani mieszać się w jakieś prywatne konflikty między nimi, postanowiłem już raczej nie dyskutować w tych tematach, chyba, że coś będzie dotyczyło mnie albo mojej grupy lub spraw porządkowych na forum. Ta sprawa do takowych się zalicza. Skoro @huzar-shakir dostał bana za obrazę @sniki26, zresztą słuszną, gdyż nie można nikogo obrażać, tak @xSilverGhost także powinien tego bana dostać właśnie za wulgarne słownictwo. Trzeba być konsekwentnym Nie chcę snuć teorii znowu, bo jeszcze ktoś mnie oskarży, ale nie jestem przekonany co do wiarygodności i obiektywizmu jednego z moderatorów, oczywiście mogę się mylić, dlatego sprawę zaznaczam, nie rozwijam i ani myślę wchodzić w tej sprawie w dyskusje. Jeśli zaś znajdę dowody, wtedy być może powrócę do tematu.
Pozdrawiam -
@janex123 a ty dalej bawisz się w adwokata , eh
-
@xsilverghost mówię, co uważam za słuszne i oczywiste
-
@xSilverGhost niestety Kacper ale zgadzam się z Janexem i brak bana będzie pokazywał że jest przyzwolenie na takie odzywanie się na forum. Osobiście do Ciebie nic nie mam i szczerze cała ta sytuacja z zmiana Twoich barw to mnie nie interesuje w żaden sposób bo to wasze sprawy ale jednak forum MPG robi się wasza wewnętrzna wojna w która chcemy czy nie jesteśmy wciagani. A niestety jak to na wojnie nie zawsze się przebiera w środkach i czasem mowa która tu występuje nie przystoi czołówce polskich graczy
-
@jasiuk88 gdybym mial dostac bana juz dawno bym go dostal
-
Według mnie bana powinni dostać wszyscy tutaj udzielający się od jakiś 2/3 tygodni, będąc szczerym aż czasami nie chce sie tutaj zaglądać, cały czas jakieś wyzwiska i kłócenie się niczym pięciolatków w przedszkolu, a Wasze zachowanie @Husarya_PL też wedlug mnie jest śmieszne, okej, "wasz" zawodnik dostał karę w poprzedniej rundzie, jakby nie patrzeć, zaslużoną, to teraz będziecie na złość wklejać każde zlamanie regulaminu? To coś w stylu, Stasiek zabrał Frankowi zabawkę, poskarżył się mamie, ta go ukarała, wiec od teraz będziemy niszczyć wszystkie jego budowle z klocków lego, za to że dostał przez niego karę, zaakceptujcie to i tyle. @xSilverGhost nie zagra 2 lata w MPG i koniec tematu, powinno w tym momencie przestać to Was interesować. To ma być temat doyczący MPG i całego jego przebiegu a nie spraw pobocznych, macie problemy między sobą ------> priv i tam się kłóćcie.
BTW. @ToomAnyWays @troczek13 będzie jakieś podsumowanie "półmetku" rozgrywek? Tak jak to było w poprzedniej rundzie?
-
@xsilverghost oj nie bądź taki pewny bo jeszcze możesz się zdziwić