MPG 2021
-
@dovco_handf Dziś możliwe lub najpóźniej jutro zapisze jedną akademię PE.
Jeśli wam nie przeszkadza że tak późno -
@Damiś27 19 start, 17 rozlosujemy grupy = Poczekamy, lepsze to niż bot.
-
@dino-ligenza said in MPG 2021:
@Damiś27 19 start, 17 rozlosujemy grupy = Poczekamy, lepsze to niż bot.
I dodatkowy rywal w walce o Mały Puchar MP wśród naszych akademii .
-
@dovco_handf a gdzie Fc Legendarni? Jak dobrze pamiętam w pucharze polski grup całkiem dobrze grali
-
@Seba191995 Rozpadli się, niestety
-
@dino-ligenza nie wiem skąd masz takie informacje ale według moich są bardzo dobrze prosperujaca grupa grają dwie bitwy (w tym jedna z akademią Polish Eagles), mają ponad 20 aktywnych członków i Adekiusz czy ElPibe ciągle tam sam mi się wydaje że oni raczej jako grupa nie są aż tak aktywni na forum i turniejach. Podobny przypadek jak Los Muszkieteres którzy też są jedna z czołowych polskich grup lecz w turniejach polskich i międzynarodowych nie grają za bardzo.
-
@jasiuk88 z tego co widzę to mają tylko 11czlonkow ale to gracze wybitni i zaufani w tej grupie ,nie rozpadli się tylko zostali ci najbardziej ogarnięci w grupie
-
@Dino-Ligenza witam i proszę o jedną zmianę w składzie the Best Poland Players zamiast warmia99 (odszedł z grupy) zagra @wasiu98
-
@Jasiuk88 widocznie za mało płacę informatorowi, że nie aktualne dane znam, albo pora go wymienić. Ostatnie wieści, jakie do mnie dotarły, to był rozpad, paru graczy zmieniło barwy. Widocznie to wszystko się pozmieniało i cieszę się ich szczęściem.
@Ochroniarz_123 za aktualizowałem Waszą listę.
-
@dino-ligenza dzięki
-
Co do Los Muszkieteros to pisałem do ich szefa, chciałem ich zachęcić do turnieju ale nie są zainteresowani
-
Dziś ostatnia chwila na zapisanie się do mpg zawsze lepiej grać z graczami niż z botem trzeba jakąs grupę zachęcić do wzięcia udziału w turnieju
-
@mateusz-banasiak Zagramy Dziś podam skład
-
Super
-
Mocna obsada więc szykuje się dobry turniej
-
Academy Polish Eagles - APE
Cel 1 - waclawczyk
Cel 1 - @Przemo97
Cel 5 - @Damiś27 (PM)
Cel 5 - @Pawlik_mateusz
Cel 9 - @DANITCZ
Cel 9 - @Domikop
Cel 13 - @Majlosz_radzi
Cel 13 - kamak0000 -
Koniec zapisów, ostatni statek z załogą APE przybił do brzegu. Dzisiaj poznacie, jak ułożyły się ligi według „klucza” (losowania nie będzie, klucz na to nie pozwoli, ale też będzie fajnie)
-
@dino-ligenza da radę wrzucić zmianę gracza jeszcze? Zamiast mnie zagrałby Szpoton 1983
-
@Dooshek Obgadamy zaistniałą sytuację przy herbatce, jak przystało na dżentelmenów.