MPG 2021
-
@dino-ligenza zaproszenia poszły jakby ktoś nie dostał pisać do mnie
-
Liga 6 ruszyła, wszyscy otrzymali zaproszenia
-
-
Liga 2 utworzona, zaproszenia wysłane
-
Zakładam ligę
@dovco_handf said in MPG 2021:
Ligę założę kilka minut po 21-ej polskiego czasu, każdy otrzyma info na poczcie w grze po wysłaniu przeze mnie zaproszenia. Powodzenia! W związku z tym, że gram z celem nr 1, każdemu z was z osobna życzę, abyście... nie dali mi ugrać celu .
MPG21-R1-Liga 1
@jasiuk88
19gaucho94
k0siorororo
@grzechu111
@Arek-Arczi
@krystian16061994
@Koshaolin
Szpoton 1983
@bramkarz111
@FORMOZA
@Qwertex787
@Gorkins
damiano007
@kajman27
kamak0000 -
Liga numer 5 założona
Gdyby ktoś nie otrzymał zaproszenia pisać na priv do mnie
Powodzenia wszystkim -
Liga nr 1 założona, zaproszenia wysłane, informacja na pocztę w grze również wysłana jak i życzenia powodzenia w lidze każdemu bez wyjątku . Po dwuletniej przerwie czas MPG 2021 rozpocząć!
-
Liga nr 8, transfery dokonane przed pierwszą sesją.
-
@damian_skinek
@kokojumbo123 mówi, że zrobił po symulacji, gdy mu przyszło powiadomienie "dziś Twoja drużyna nie grała(...)".
Z tego co wiem to to jest dozwolone. -
Po pierwszej symulacji transferowej...
Czyli po pierwszej sprzedaży zawodników z listy... Ja tak to rozumiem chyba dobrze?? Jeśli nie wyprowadźcie mnie z bledu -
@ochroniarz_123 No ja dziś też o to dopytywałem żeby mieć pewność i dostałem informację, że po prostu po pierwszej symulacji można.
-
A no ok nie było tematu z mojej strony
-
MARKO ROIS z APW wybrał drużynę Rangersów, która powinna zostać prowadzona przez Fiszkinho z PLA. Liga 7
Co w tej sytuacji ma zrobić Fiszkinho? Objąć jego zespół? -
@troczek13 mylisz symulację transferową z symulacją meczową - to znacząca różnica i kara jak najbardziej się należy w tym przypadku
-
Widzę, że w Lidze nr 1 jest jeden niedozwolony transfer krótko przed pierwszą symulacją transferową, która miała miejsce o 06:04:
Sprawca: k0siorororo (The BEST Poland Players). -
@kondziowa1
@kokojumbo123 przyjmie karę na klatę -
@krzysiek94kk Wybrał drużynę gracza @Siarkowy-Mag