Zabawa — Kim jestem?
Locked
Czat
-
@carlos-wallace Aldo olivieri
-
-
A ja coś czułem że może chodzić o brazylijskie Serie A XD Jak to nie będzie Rogerio Ceni to już nie wiem
-
@łuksal said:
A ja coś czułem że może chodzić o brazylijskie Serie A XD Jak to nie będzie Rogerio Ceni to już nie wiem
2PKT x5 (trudność) 10PKT!
2PKT x5 (trudność) 10PKT! -
@carlos-wallace pierwsze co o nim i chilavercie myślałem... Tylko zmyliło mnie to Serie A. W Brazylii tak się te rozgrywki nie nazywają. Nazwa to Campeonato Brasileiro Série A. I nie mówią nawet na nie Serie A. No ale nieważne. Gramy dalej.
-
@Carlos-wallace Wow, świetne. Dobra zagadka, to trudna zagadka
-
- Grałem w reprezentacji U18 i U19 kraju w którym się urodziłem oraz U20 i U21 kraju który obecnie oficjalnie reprezentuję, ale w dorosłej reprezentacji nie zagrałem
- Całą moją dotychczasową piłkarską karierę spędziłem w klubach z tych dwóch krajów
- Choć jestem napastnikiem to 4 mecze zagrałem jako... prawy obrońca
-
Zostawiam was na następną dobę z kolejną podpowiedzią
- Grałem w reprezentacji U18 i U19 kraju w którym się urodziłem oraz U20 i U21 kraju który obecnie oficjalnie reprezentuję, ale w dorosłej reprezentacji nie zagrałem
- Całą moją dotychczasową piłkarską karierę spędziłem w klubach z tych dwóch krajów
- Mam na koncie jedno mistrzostwo kraju, 3 puchary (zarówno w jednym jak i drugim kraju), jeden Superpuchar, grałem także w Lidze Europy i Lidze Mistrzów ale cały mój dorobek w nich to jedna asysta w LE
-
Nikt nie zgadywał:
- Mam na koncie jedno mistrzostwo kraju, 3 puchary (zarówno w jednym jak i drugim kraju), jeden Superpuchar, grałem także w Lidze Europy i Lidze Mistrzów ale cały mój dorobek w nich to jedna asysta w LE
- Grałem w U18 i U19 reprezentacji Holandii, U20 i U21 reprezentacji Turcji, 1 puchar zdobyłem w klubie z Turcji a pozostałe sukcesy odnosiłem w Holandii, wszystkie w jednym klubie i nie jest to ani Ajax ani PSV