Zabawa — Kim jestem?
-
-
@jasiuk88 said in Zabawa — Kim jestem?:
Benalouane raczej nie wygrałby plebiscytu na najlepszego Tunezyjczyka w historii...
-
@carlos-wallace Ian Edward Wright
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Wright
o tego chodzi?
jeśli tak, to nie spełnia żadnego warunku -
@CarLos-Wallace Pierre-Emerick Aubameyang
-
@carlos-wallace Scott Wiseman
-
Aubameyang zadebiutował w kadrze Gabonu jako 20-latek
Wiseman zadebiutował w kadrze Gibraltaru w wieku 28 lat
-
- Jestem najlepszym piłkarzem w historii swojego kraju
- Ale w reprezentacji zadebiutowałem dopiero po trzydziestce
- Wcześniej grałem w młodzieżówce innego kraju
==========
- W karierze klubowej zdobywałem tytuły zarówno na arenie krajowej, jak i międzynarodowej
-
@carlos-wallace Alfredo Di Stéfano boję się o nim mówisz
-
nie - pisałem, że grał tylko w jednej dorosłej reprezentacji...
-
@carlos-wallace dawaj kolejną podpowiedź
-
==========
- W karierze klubowej zdobywałem tytuły zarówno na arenie krajowej, jak i międzynarodowej
==========
- Po zakończeniu kariery piłkarskiej byłem selekcjonerem reprezentacji swojego kraju.
-
@carlos-wallace Panowie może jakaś burza mózgów? Bo ja nie mam pojęcia i sprwdzilem już chyba każdego oczywistego i nie oczywistego zawodnika/ trenera...
-
-
Według mnie takie zagadki mijaja sie z ideą tej zabawy, jest juz po 5 podpowiedzi a nikt nawet nie potrafi wpaść na jakikolwiek trop. @Dino-Ligenza @troczek13 co myślicie o tym, aby wprowadzić, że jesli nikt nie zgadnie po 5 podpowiedziach, automatycznie ona się kończy i losowany jest nowa osoba którą zada kolejną? To ma być luźna zabawa a nie szukanie 2h po necie czegokolwiek nawiązującego. Rozumiem jakieś fajne zagadki typu FC Barcelona to ta Ekwadorska a nie Hiszpańska ale wymyslanie zagadek prawie nie do odgadięcia jest mocno slabe i mnie osobiscie odpycha od zaglądania tutaj. Mozna pomyśleć nad czymś co usprawni tą zabawę jeszcze bardziej np. punkty dla osoby zadającej zagadkę.
-
punkt dla osoby zadającej pytanie - jestem przeciw
bo spowoduje to, że zagadki będą jeszcze trudniejszechcecie ostatnią podpowiedź? czy czekamy do jutra?
-
@carlos-wallace dawaj
-
==========
==========
- Po zakończeniu kariery piłkarskiej byłem selekcjonerem reprezentacji swojego kraju.
==========
- Moje związki z Polską:
- jako zawodnik grałem w jednym klubie z jednym z najwybitniejszych polskich piłkarzy;
- w reprezentacji zagrałem przeciw Polsce w meczu, który do dzisiaj jest dość często wspominany
-
@carlos-wallace szczerze to niewiele m to pomogło, a po tej podpowiedzi uwazam ze każdy powinien przynajmniej cos kojarzyć