⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@toomanyways Sparta jaka aktywność , naliczyłem naszych 21 :).
-
@seba191995
Piękna frekwencja
-
U nas cala ekipa PAM po udanych kwalifikacjach dwoch chłopaków. Brawo
-
@maziu90 gratulacje takiej ekipy powoli was doganiamy, co prawda czaty codziennej są zagotowane piec na pełnej , ale wasza ilość jest naprawdę olbrzymia na tej imprezie.
-
@seba191995 Oby u Nas ilość szła też w parze z jakością i będzie pięknie.
-
@seba191995 Oczywiście nie żeby tak nie było do tej pory
-
Premiera 20.45
-
Tak przedstawiają się wylosowane grupy. Jak oceniacie losowanie i swoje szanse na awans? Jak wam się podobało (lub nie) od strony technicznej?
-
Liga: Historia - Liga Klubów A - 10 lig po 12 uczestników
Liczba uczestników: 120 osób (wstępnie: 108 + 12 z eliminacji)
gramy z okresem przygotowawczym,
awans - 4 pierwsze osoby z każdej grupy.Rozumiem ,że nic w kwestii awansu się nie zmieniło?
-
@huzar-shakir Bez zmian
-
@Janex123 Znów Ty .Powodzenia
-
Ciężko to widzę w grupie J, trzeba nedzie walczyc o kazdy punkt
-
Moje prośby zostały wysłuchane znów się widzimy
Powodzenia panowie wszystkim -
Losowanie mistrzostwo swiata
Jesteś najlepszy -
Grupa I mocarna. Będzie ciężka przeprawa
-
Ja mam pytanie z innej beczki, które wyszło przy losowaniu, cio z kolegą Rafałem który się zapisał a którego tu nie ma?
-
@ochroniarz_123 Właśnie miałem pisać Trzeba uważać co się mówi i pisze Oczywiście nie miałem nic przeciwko ale liczyłem że spotkamy się w półfinale lub finale. Wszystko możliwe choć grupa bardzo trudna i o awans będzie niezwykle ciężko. Powodzenia
-
@toomanyways atakujemy organizatorów!
Jeden nasz gracz z zapisów co zrobił to w terminie i miał grać od ćwierćfinału został pominięty i jest bardzo oburzony dlaczego. Mowa tutaj o @huligan-net -
Dla uzupełnienia wpisu @Seba191995 dodam tylko screen z potwierdzeniem zapisania się przez gracza @huligan-net