⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Ok spoczko widzimy się w finale mistrzu
-
14 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
15 kolejka grupy C -
Grupa D
kolejka 14
Tabela
-
-
@łysy-bolcownik szkoda ze oceny nie graja.. w top 20 naliczylem 10 swoich
-
Oceny również grają, ale te średnie są zbliżone i nie odzwierciedlają przebiegu ligi, bo np taka jedna głupia czerwona kartka spowoduje od razu spory zjazd w dół. Wiem, że to głupie, ale nawet kontuzje mają wpływ na ocenę. U mnie Suarez dostał notę 4 w pierwszym meczu, a zszedł w 31minucie z kontuzją. Dodatkowo moi zawodnicy często nie grają na swojej pozycji, bo zwyczajnie nie mam takich pod moje ustawienie co też przekłada się na oceny, ale nie koniecznie na wynik w meczu w dużym stopniu, bo np często wygrywam 1:0 i zdarza mi się mieć znacznie lepsze statystyki, a tylko albo i aż ten skromny wynik. U Ciebie ewidentnie problem ma bramkarz, więc nie chciałem się murować na amen i grać z kontry, tylko zagrałem strzały z każdej pozycji i to na co liczyłem zadziałało..
-
Grupa B 14/30
-
15,kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
16 kolejka grupy C -
Grupa D
Kolejka 15/30
Sytuacja w lidze na półmetku rywalizacji
-
półmetek
-
Jesteśmy na półmetku, wyścig do finału IMP 2021 nabiera rumieńców. Powodzenia @Language-pl.
-
Sytuacja na półmetku rozgrywek 15/30
Na ten moment awans uzyskaliby:
Grupa A: @Maziu90 @Łysy-Bolcownik @Magic-89
Grupa B: @troczek13 @tristan1982 @Mormo666
Grupa C : @Everlast933 @Ochroniarz_123
Grupa D : @Mati-Colchoner @misiek1908_5
Jesteśmy dopiero na półmetku rozgrywek, wszystkie scenariusze są jeszcze możliwe, czeka Nas ciekawa walka o awans do ścisłego finału. Powodzenia oraz dobrej zabawy.
-
@mati-colchoner a dlaczego z 2 grup 3 osoby, a, z 2 kolejnych 2 graczy?
-
@dooshek Finał rozgrywany będzie w dziesięcio zespołowej Lidze Fantasy. Dlatego awans do finału uzyskają dwie pierwsze osoby z każdej grupy (8 osób) i dwie najlepsze z trzecich miejsc
-
2 ciężkie wyjazdy pod rząd i dwa razy w dziurę, no nic trzeba odkuć się u siebie
-
16,kolejka grupa C
Tabela grupowa grupa C
17 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 16
Tabela
-
Grupa B 16/30
-
@łysy-bolcownik dzis udana kolejka dla pierwszej trójki ktora na ten moment wchodzi z naszej grupy. Nad 4ta druzyna mam 7pkt a Wy z Magikiem chyba po 5 także kolejka udana dla prowadzacych
-
17 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
18 kolejka grupa C