⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
-
9 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
10 kolejka grupy C -
@łysy-bolcownik wiem, wiem juz pierwszy odprawiony xD żartuje, z szacunkiem dla rywala, ale 3 pkt dla mnie, A Ty dzis wpadka widzialem...
Jutro bedzie mi ciężko bo obrona sie posypała a wyjazd. Będzie wyzwanie -
@łysy-bolcownik ja nadal śnie, ale całkiem fajny sen...
Celem byl półfinał xD -
Mój cel był na cwiercfinal zeby za dużo nie odstawać od @Josue-Antonio który zlał mnie w mpg a wygrałem ligę jakimś cudem
-
@maziu90 Staram się gonić, ale takie mecze też się zdarzają, widziałem jak eryko zmienił taktykę w trakcie symulacji na 451 to pamiętając poprzedni mecz z nim i ja zmniejszyłem o 10 ofensywę i być może to był błąd, tak czy siak staję się chyba jego ulubionym rywalem, głowa do góry i walczymy dalej, ja chcę wygrać IMP, więc nie mogę się poddawać i zadowalać półfinałem.
-
@ochroniarz_123 jeśli chodzi o ćwierćfinał to ja tam cudu nie dostrzegłem, w zasadzie od początku do końca grałeś w innej lidze, w zasadzie sam ze sobą Przez pewien czas jeszcze trzymałem Twoje tempo, ale w końcu złapałem zadyszkę. Podobnie jak @Maziu90 moim celem był półfinał IMP stąd z nieco większym spokojem przyjmuje te seryjne porażki na tym poziomie Ciężko utrzymać optymalną formę cały rok. W jednej lidze idzie lepiej w innej gorzej, tak to sobie przynajmniej tłumaczę Pzdr i powodzonka w drodze do finału
-
No właśnie mi chodzi o to ze mój cel na cwiercfinal był trzymaj sie@Josue-Antonio będziesz w pierwszej 4 i awansujesz na półfinał znów inny plan jest aż dziwne ze w pierwszej 3 się utrzymuje no ale @konix1982 już mi depcze po pietach więc zaraz może sytuacja się zmienić jak już tak dobrze idzie póki co to trzeba mierzyć wysoko
-
@josue-antonio moj cel to półfinał ale jak wyzej pisalem na razie to śnie bo mam bilans 7 zwyciestw i 2 remisów w tym półfinale w grupie a
-
@łysy-bolcownik dzis mam z nim wyjazd, liczylem jeszcze na lekarke ale teraz wiecej niz jeden mecz to nie wylecza ani prawnik nie odroczy.... i tak tez sie stalo 4 obroncow mam tylko wiec bede musial zagrac pierwszy raz inaczej wyjazd. Co zrobic i tak jest ponad stan naprawde ale bez walki nie oddam nawet 1nego meczu
-
@josue-antonio a Ty w ktorej lidze wgl bo Cie znaleźć nie mogę...
-
@Josue-Antonio dobra mam. No widze ze polfinal Ci nie idzie ale jak pisales seria porazek a teraz moze byc seria zwyciestw. Bardzo mi sie spodobały slowa Pawla z naszej grupy ktore zaczalem przytyaczac.
IMP a takze kazda runda to sprint tylko maraton. Dla mnie mogło by być odwrotnie, wiadomo, nie bede mial takiej serii przez cala runde. Ważne tylko by czesto punktowac nie miec duzo przestojów -
@maziu90 Mogłeś mnie nie znaleźć bo niektóre ss nie są w stanie objąć pozycji 15 i 16 haha a tam się zadomowiłem Ja trochę jak .... Legia
-
@maziu90 Coś w tym jest, tylko na razie to maraton uśmiechu
-
Grupa D
kolejka 9
Aktualna tabela
-
...trochę to słabe, że w 1/2 finału IMP gra BOT
-
Grupa B 9/30
-
10 kolejka grupy C