⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@ochroniarz_123
Mamy sensację pierwsza strata punktów przez lidera -
Poczułem się wywołany do tablicy Cóż, niestety straciłem pierwsze punkty i nie zrealizuję mojego celu jakim było ukończenie półfinału z kompletem zwycięstw A tak na poważnie, gratulacje dla zwycięzcy mojego meczu, postawił trudne warunki.
A czy to była sensacja? Wydaje mi się, że nie. Prędzej czy później straciłbym punkty, los chciał, że było to akurat w siódmej kolejce -
@everlast933 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
A tak na poważnie, gratulacje dla zwycięzcy mojego meczu, postawił trudne warunki.
Edit: Oczywiście w meczu padł remis. Nie mniej jednak gratulacje za urwanie mi punktów
-
Pozwalam sobie zamieścić z kolei tabelę Grupy D po 7 kolejkach rywalizacji:
-
Grupa B 7/30
-
-
8 kolejka grupy C
Tabela grupy C
9 kolejka grupy C -
@łysy-bolcownik powrot na miejsce lidera po waznej wygranej na wyjezdzie z 3cia druzyna. Sam nie wierzę. Moj cel to byl półfinał a na razie 20 pkt bilans 6 2 0
To dopiero poczatek ale juz przewagi powstają -
Grupa D
kolejka 6
kolejka 7
-
grupa D
kolejka 8
Tabela ligowa
-
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
widze ze Ty miales ciekawy mecz 3:3
No tak miałem wyjazd do 4 drużyny, także też nie za lekko, drugi mecz jak Ibrakadabra odpoczywał i drugi bez zwycięstwa ;[
-
This post is deleted!
-
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale przejmujesz po mnie rywali:P
-
-
9 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
10 kolejka grupy C -
@łysy-bolcownik wiem, wiem juz pierwszy odprawiony xD żartuje, z szacunkiem dla rywala, ale 3 pkt dla mnie, A Ty dzis wpadka widzialem...
Jutro bedzie mi ciężko bo obrona sie posypała a wyjazd. Będzie wyzwanie -
@łysy-bolcownik ja nadal śnie, ale całkiem fajny sen...
Celem byl półfinał xD -
Mój cel był na cwiercfinal zeby za dużo nie odstawać od @Josue-Antonio który zlał mnie w mpg a wygrałem ligę jakimś cudem
-
@maziu90 Staram się gonić, ale takie mecze też się zdarzają, widziałem jak eryko zmienił taktykę w trakcie symulacji na 451 to pamiętając poprzedni mecz z nim i ja zmniejszyłem o 10 ofensywę i być może to był błąd, tak czy siak staję się chyba jego ulubionym rywalem, głowa do góry i walczymy dalej, ja chcę wygrać IMP, więc nie mogę się poddawać i zadowalać półfinałem.