⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Brakuje u nas jednego gracza
The Dredd ostatnio aktywny 1.09.2021, 22:59 -
@łysy-bolcownik said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Mnie też możesz dopisać do moderatorów
A ty jesteś ostatnim, trzecim Moderatorem Ligi w eliminacjach
-
Brakuje u nas jednego gracza
The Dredd ostatnio aktywny 1.09.2021, 22:59Nic nie zrobisz, grajcie bez niego, zaproszenie poszło. Może jeszcze dołączy.
-
@dovco_handf said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Mnie też możesz dopisać do moderatorów
A ty jesteś ostatnim, trzecim Moderatorem Ligi w eliminacjach
Albo pierwszym, bo w grupie A hehe
Mogę też być w kolejnych rundach
-
Mogę też być w kolejnych rundach
Tak jest
2 runda (15 zapisanych finalistów IMP OSM 2020)
- @Mati-Colchoner (PM1)
- @konix1982
- @pb1984 (PM2)
- @Ochowiak
- @Mormo666
- @Aled-Smith
- @Magic-89 (PM3)
- @kot-222
- @tristan1982
- @ShakiBoy
- @Babaduk-Sarri
- @Rhett1
- @Wojtyn84
- @Pansushe
- @piotras231
PM4 & PM5: @Dovco_HandF, @Ochroniarz_123 lub @Łysy-Bolcownik - w przypadku awansu.
Liga: Historia - Liga Klubów B - 5 lig po 12 uczestników
Liczba uczestników: 15 (awans "Dzika karta" finaliści 2020) +45 (awans z 1 Rundy) = 60 osób
Gramy z okresem przygotowawczym, mecze towarzyskie bez ograniczeń, bez transferów i bez przyspieszaczy.
Awans - 2 pierwsze osoby z każdej grupy. -
ruszły eliminacje w grupie C...
wyniki i tabelka po pierwszej kolejce wyglądają następująco -
Grupa A
-
1 kolejka grupa B
Tabela ligowa grupa B
2 kolejka grupa B -
2 kolejka grupa B
Jest też pierwsza ofiara bota @pawelzylicz dlatego ja nie lubię grać z botami na początku ligi retro, a mam 2 takie mecze i to wyjazdy
-
Witam wszystkich!
Mała aktualizacja:
W związku z wycofaniem się jednego gracza z pierwszej rundy IMP z powodów osobistych, awansuje jedna osoba więcej z eliminacji! Do najlepszych "czwórek" z każdej grupy dołączy najlepszy gracz z piątego miejsca z tych trzech grup. Pozdrawiam -
2 kolejka Liga B
Tabela ligowa liga B
3 kolejka Liga B
-
grupa A
kolejka 3
-
3 kolejka grupa B
Tabela ligowa grupa B
4 kolejka grupa B -
Grupa A
kol.4
-
kolejka nr 2,3,4 oraz tabela
-
4 kolejka gruba B
Tabela ligowa grupa B
5 kolejka grupa B -
5 kolejka grupa B
Tabela ligowa grupa B
6 kolejka grupa B
-
Drodzy koledzy i koleżanki z społeczności OSM, moderatorzy.
Z przykrością muszę wycofać się z udziału w IMP w tym roku. Jako że byłem jednym z PM ligi proszę o znalezienie kogoś na moje zastępstwo (nie będzie to raczej trudne). Niestety pomimo chęci sytuacja w pracy sprawia że nie jestem pewny przyszłości. Statek na którym jestem pod koniec października zostanie przekazany do nowego właściciela i bardzo możliwe że będę odcięty od Internetu oraz kontaktu z światem przez pewien czas. Jako że je potrafię określić konkretnej daty nie jestem pewny czy będę miał możliwość uczestniczyć oraz założyć ligę. Wolę napisać to z wyprzedzeniem aby był czas na znalezienie PM oraz decyzję czy w moje miejsce wskoczy ktoś z kwalifikacji czy jak będzie to rozwiązane. Już teraz mam problemy z dostępem do Internetu (co widać po wynikach MPG). Przepraszam was raz jeszcze za zamieszanie ale taka informacja dotarła do mnie teraz dopiero i w momencie zapisu na IMP sądziłem że nie będę miał problemu z dostępem do Internetu. Jeśli organizatorzy naloza na mnie karę za wycofanie się oczywiście ja zaakceptuje ale staram się poinformować wyprzedzeniem niż na ostania chwilę. Pozdrawiam i liczę że do zobaczenia w innych turniejach w najbliższej przyszłości. -
Ostatni uczestnik eliminacji właśnie dołączył do ligi, trochę z opóźnieniem, ale jeszcze nie jest za późno aby powalczyć o awans:)
-