⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
-
23 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
24 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 23
Tabela
-
@mati-colchoner Ciekawy mecz nas jutro czeka. Masz najmocniejszego wypoczętego bramkarza, silną pomoc i mocny atak, ale "lekko" zajechaną obronę.
-
@pawełpaweł Mam dla Ciebie małą podpowiedź, w jutrzejszym meczu nie użyję ustawień które wymagają wystawienia w wyjściowej jedenastce więcej niż czterech obrońców;p
-
@mati-colchoner said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@pawełpaweł Mam dla Ciebie małą podpowiedź, w jutrzejszym meczu nie użyję ustawień które wymagają wystawienia w wyjściowej jedenastce więcej niż czterech obrońców;p
Aha, czyli zagrasz dwoma bramkarzami. Rozgryzłem Cię
Tak serio pisząc, to dla mnie mecz o wszystko, a Tobie nawet porażka nie zaszkodzi. -
Grupa B 23/30
-
Ma ktoś pomysł jak zrobić, żeby było widać całą tabelę nie zmniejszając na malutkie literki ?;x
-
24 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
25 kolejka grupa C -
Zagram na Ciebie ultra ofensywnym 442B, w oldskulowym stylu. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
@łysy-bolcownik ja dzielę tabelę na dwa i robię SS i wrzucam i one skladaja sid w ladna całość
-
@pawełpaweł ciekawy mecz, tym bardziej że przed spotkaniem obaj zagraliśmy w otwarte karty. Kto wie, być może gdyby nie czerwona kartka, spotkanie potoczyłoby się zupełnie inaczej. Powodzenia w pozostałych spotkaniach
-
Grupa D
Kolejka 24
Niewątpliwie szlagierem tej serii gier, były Gran Derbi Botów
Tabela
-
Grupa B 24/30
-
@pawełpaweł ciekawy mecz, tym bardziej że przed spotkaniem obaj zagraliśmy w otwarte karty. Kto wie, być może gdyby nie czerwona kartka, spotkanie potoczyłoby się zupełnie inaczej. Powodzenia w pozostałych spotkaniach
Wygrałeś absolutnie zasłużenie. Moim błędem mogły być tutaj wejścia na granicy, nie suwaki, czy ustawienie. Gratulacje Mati!
-
-
25 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
26 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 25
Tabela
-
Grupa B 25/30
-