⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
gratulacje dla @Mati-Colchoner oraz @Everlast933! Za rok postaram się trochę wam pomieszac szyki powodzenia w MPP
-
Dziękuję bardzo
Moim celem od początku startu w IMP było wyjście z grupy w ćwierćfinale. Skończyło się na trzecim miejscu w wielkim finale co jak na debiut jest dla mnie ogromnym osiągnięciem.
Przed startem w finale mówiłem, że bardzo chciałbym znaleźć się w TOP 6 ale wiedziałem, że to będzie mega trudne zadanie patrząc na jakże wąski finał oraz uznane grono pozostałych finalistów.
Gratulacje dla @Mati-Colchoner - od początku stawiałem na Ciebie i się nie pomyliłem, pokazałeś klasę
@Łysy-Bolcownik zostałeś wicemistrzem IMP, ogromny szacunek dla Ciebie
Jestem dumny tym bardziej, że mogę pogratulować tego kolegom z grupy
I oczywiście gratulacje dla pozostałych finalistów. Znaleźć się w finale w tak małej liczbie pokazuje, że nikt z Was nie znalazł się tam przypadkowo.
Do zobaczenia podczas gry w następnych turniejach -
Czy jest ktoś z moderatorów i może się do mnie odezwać na prv?
-
Posiada ktoś tabelę grupy B z eliminacji?
-
Krótkie podsumowanie finalistów, jak punktowali przez cały turniej.
-
@łysy-bolcownik świetna robota gratulacje dla zwycięzcy i całego podium
-
Gratulacje przede wszystkim dla Mistrza @Mati-Colchoner świetna robota
Gratulacje również dla podium a także dla każdego finalisty bo to była bardzo trudna rywalicja i stąd 6ste miejsce jest dla mnie wielkim osiągnięciem
Pozdrawiam wszystkich i widzimy się za "rok" -
A gdzie tabela z uwzględnieniem minusowych punktów? Chyba nie tylko Maziu złapał minusowe punkty???
-
Końcowa tabela IMP 2021 z uwzględnieniem kar:
@tristan1982 - 3 pkt
@misiek1908_5 - 9 pkt
@Maziu90 - rezygnacja, DSQ
Dodatkowo postanowiliśmy przyznać poza finałową tabelą IMP 2021:
miejsce 10 dla @Mormo666
i miejsce 11 dla @Vanderus,
którzy nie zagrali w finale z przyczyn technicznych, ale byli rezerwowymi do gry. (Patrz tabela poniżej:)
Cała 11-tka przystąpi do gry w IMP 2022 od 2 rundy, jeżeli zgłosi się oczywiście do udziału w zawodach.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w tegorocznej edycji. -
Wielkie dzięki za wszystkie gratulacje Zdobycie drugiego Mistrzostwa Polski, czyli dorównanie osiągnięciom Legendarnych @Sir-Marek-Myjchrzak oraz @Łukasz-Kowalski, jest spełnieniem marzeń
@łysy-bolcownik @Everlast933 @Koło-Manolo Świetnie przygotowaliśmy się do finału Niesamowite osiągnięcie
To był bardzo wymagający turniej, poziom prezentowany przez uczestników był wysoki już na poziomie półfinałów. Gratuluje Finalistom, dostanie się do w kraju to duży sukces -
„Wielki Powrót” @Mati-Colchoner na sam szczyt IMP, Czapki z głów! Życiowy sukces @Łysy-Bolcownik i debiut roku @Everlast933 Gratulację Panowie! Gromkie Brawa dla pozostałych finalistów oraz Brawa dla Wszystkich towarzyszy tej emocjonującej przygody.
-
Dla historii, zwycięzcy i finaliści, też zostali już uwzględnieni
TURNIEJ OFICJALNIE prowadzony przez Polski Personel OSM:
INDYWIDUALNE MISTRZOSTWA POLSKI OSM (IMP)
Indywidualne Mistrzostwa Polski OSM
Indywidualne Mistrzostwa Polski. Najważniejsze zawody wśród polskiej społeczności OSM z otwartą formułą dla każdego gracza. 3 lub 4-rundowy system rozgrywek opracowywany jest na podstawie ilości zapisanych osób.
Początek kolejnej edycji w sierpniu/wrześniu każdego roku (zależnie od ilości chętnych). Zapisy około miesiąc wcześniej na polskim forum Czat.
Poprzedni zwycięzcy:
- 2011 - Sir Marek Myjchrzak fifikaka visca el fcb
- 2012 - Sir Marek Myjchrzak bylus22 stelon
- 2013 - Fanatyk22 Bobby Floopy grzechu111
- 2014 - borynos Innocent Bystander bylus22
- 2015 - Hustin Doffman Łukasz Kowalski AC Bubol
- 2016 - Łukasz Kowalski ciamajda klosek
- 2017 - Łukasz Kowalski AC Bubol sniki26
- 2018 - Przemek Kaszti Rusewicz Marcin6578
- 2019 - Mati Colchoner beyah1985 Dovco_HandF
- 2020 - Aled Smith pb1984 Wojtyn84
- 2021 - Mati Colchoner Łysy Bolcownik Everlast933
Tabele końcowe:
IMP 2011
IMP 2012
IMP 2013
IMP 2014
IMP 2015
IMP 2016
IMP 2017
IMP 2018
IMP 2019
IMP 2020
IMP 2021 -
Mateusz, wielkie gratulacje... sam już tworzysz swoją legendę w tej grze od tylu lat na wysokim poziomie, klasa!
Życzę zdobycia 3 tytułu, jak to zrobisz, to wracam do OSM na poważnie i do IMP@Dino-Ligenza
Szkoda, że kiedy nie było tak fajnych koszulek nagród@Magic-89 @tristan1982 chłopaki cały czas w gazie, dajcie numer do swoich dietetyków
-
Możesz śmiało wracać, stare taktyki śmigają aż miło i tu mam na myśli taktyki jeszcze ze starej wersji. Przypadkiem udało mi się ze starego komputera odzyskać szczegółowe taktyki nad którymi pracowałem u Jurka w lidze wiele sezonów. Będzie się działo!:)
-
W ostatni poniedziałek podałem listę nagrodzonych w turnieju, a już wczoraj dostałem zwrotnie informację, że wszystkie nagrody zostały przekazane. Błyskawiczna akcja! Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych. Zawsze jakieś darmowe monety cieszą, w myśl zasady: lepsze coś, niż nic .
Total: 3800 BCs
Polish Championship OSM 2021 - XI edition
4⃣ stage Final: Fantasy 100
750 BCs - 1st place Mati Colchoner @Mati-Colchoner
500 BCs - 2nd place Łysy Bolcownik @Łysy-Bolcownik
350 BCs - 3rd place Everlast933 @Everlast9333⃣ stage 4 x 200 BCs - 1st place (of each semifinal)
Magic 89 @Magic-89
troczek13 @troczek13
Everlast933 @Everlast933
misiek1908_5 @misiek1908_52⃣ stage 11 x 100 1st place (of each quarterfinal)
PawełPaweł @PawełPaweł
krystian16061994 @krystian16061994
GrzesJ @GrzesJ
Sierak88 @Sierak88
cogito @cogito
Ochroniarz_123 @Ochroniarz_123
Szangal jr @Szangal-jr
KomendaNuta @KomendaNuta
LordPawel @LordPawel
zloscpieknosciszkodzi @zloscpieknosciszkodzi
Kuba1523 @Kuba1523
stage 3 x 0 no prizes (of each elimination leagues)Extra prizes:
The best surprise of the event - manager that had an awesome performance and that wasn't expected too (good place in the debut) >>100 BCs Everlast933 @Everlast933
The best active manager on the forum in this event > 100 BCs Łysy Bolcownik @Łysy-Bolcownik
The best value of club in the final league >>100 BCs Magic 89 @Magic-89
Total: 3800 BCs
Event finished at 5th January 2022.
@dovco_handf Done! All prizes awarded!
ManagerName Reward Reason cogito 100 1st QuarterFinal Everlast933 650 3rd Place, 1st SemiFinal and Best Surprise GrzesJ 100 1st QuarterFinal KomendaNuta 100 1st QuarterFinal krystian16061994 100 1st QuarterFinal Kuba1523 100 1st QuarterFinal LordPawel 100 1st QuarterFinal Łysy Bolcownik 600 2nd Place, Best Forumer Magic 89 300 1st SemiFinal, Highest Club Value Mati Colchoner 750 1st Place misiek1908_5 200 1st SemiFinal Ochroniarz_123 100 1st QuarterFinal PawełPaweł 100 1st QuarterFinal Sierak88 100 1st QuarterFinal Szangal jr 100 1st QuarterFinal troczek13 200 1st SemiFinal zloscpieknosciszkodzi 100 1st QuarterFinal -
@Łukasz-Kowalski Dziękuję, to kolejny powód i to dobry, abyś wrócił do „żyw”
@Łysy-Bolcownik Nic nie widać, daj zbliżenie
-
@dino-ligenza said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Widać tyle ile powinno być widać
-
@łysy-bolcownik said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@dino-ligenza said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Widać tyle ile powinno być widać
Nie odpalaj tylko swojego zabójczego 4231