Reaktywacja Turnieju Polish Sparta
-
@ochroniarz_123
Dzięki nie sądziłem, że ktoś mnie pochwali dzięki wielkie. Super że chcesz kontynuować turniej, brawo dla cb . Młoda krew Sparty będzie miała okazję się wykazać. -
UWAGA !!!
@Ochowiak poinformował ze strasznie żałuje swojej decyzji, wystąpił mały błąd, wskoczył z rozpędu do jednej ligi zapominając o dzisiejszym starcie, nie ma innej możliwości z żadnego slota, dlatego oficjalnie rezygnuje z udziału o złotego buta.
Po prześledzeniu całej sytuacji, kto może dostać sprawiedliwie miejsce w rundzie trzeciej.
Trzy strony bez wątpienia prowadzących wytypowało @10Ryba10 .
Dwie rundy i dwa razy doszedł do półfinału.
@10Ryba10 czekamy na potwierdzenie udziału do godziny 24;00 liga rusza już o 20;00 w innym przypadku będziemy kolejno wyłaniać zastępców. -
Potwierdzam.
-
KTO TO WYGRA ?Byłby ktoś chętny na typowanie wyników ? może na czas tej edycji 3 rundy poprowadziłbym typera dla zabawy ?
-
@seba191995
Stawiam na swojego: Patrol32 -
Round 1.
-
Round 2
-
This post is deleted!
-
Round 4
-
KOLEJKA 5
-
KOLEJKA 6
20220608-wa0015.jpg)
-
Mecze po awansie z grup
-
-
-
I mamy zakończenie zmagań
Najlepszym graczem turnieju zostaje @Zbrzyzny-Tomek pokonujac w finale @sebastian-corby gratulacje dla obu panów
Tak przedstawia się drabinka finalowa
@Zbrzyzny-Tomek pamiatkowa grafika dla Ciebie
Wykonanie przez najlepszego SPECA w swoim fachu na Polskim podwórku @Dino-Ligenza dziękujemyEmocje dobiegły końca widzimy się za rok
-
Kapitan z Grupy: Polska Akademia Menadżerów
Jeden z jej liderów i filarów.
Brawo, brawo, brawo . -
@dovco_handf szacuneczek . W takiej obsadzie wygrać jeszce z rozpędzony corbym w finale to wielkie gratulacje, jak widziałem jak z meczu na mecz Sebastian z łatwością przechodzi do finału, to położył bym u bukmachera na Sebastiana corbiego, ale Tomek pięknie to rozegrał 🥳🥳.
Dziękuję wszystkim uczestnikom za udział, oraz wszystkim, którzy dołożyli swoją cegiełkę w prowadzenie turnieju .
MAM NADZIEJE ZE JAKO GRUPA SPARTY DALIŚMY RADE STWORZYĆ FAJNY TURNIEJ DLA POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA I ORGANIZACJA SIE PODOBAŁA.
Za rok będzie nowy prowadzący nowi organizatorzy, więc też napewno pojawia się jakieś zmiany.
-
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu
-