☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
30/30
)
-
@ŁukSal O0o Gratuluję, taki wynik sam robi wrażenie, a tym bardziej na poziomie mistrzostw kraju.
Wracając do kategorii „Najwyższy wynik” to ciężko być rzetelnym w stosunku do wszystkich, gdy dysponuje się niepełnymi danymi. Nie każda kolejka się tutaj pojawiła, a człowiek poza ligi nie ma wglądu w jej wyniki.
-
@dino-ligenza jeden z naszych graczy (Benio) z tego co pamiętam wyglądał z graczem Sparty (Dizadu) 11-0 (chyba wyższego zwycięstwa nie widziałem).
-
@jasiuk88 Coś mi świta, że widziałem taki wynik, ale nie wiedziałem bądź zapomniałem, że to stąd. Benio jest w formie w ostatnim czasie, pogratulować wychowanka.
-
@dino-ligenza dziadu to się podobno nie loguje od x czasu... Szkoda że wziął na barki turniej i coś się z nim posypało.
-
Zaczynamy od poniedziałku 2 rundę. Dla jednych grup będzie to walka o utrzymanie pozycji,a dla innych o poprawienie lokat .
-
@łuksal said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
@dino-ligenza 9-0 mi się udało wygrać
Ja 10:0 bota opykałem grając 343B podaniem i głęboką rezerwą.
-
Zaliczyłem też w tej pierwszej rundzie przykrą dla siebie wpadkę nie ustawiając się przeciwko nieaktywnemu od wielu dni grajkowi i zremisowałem 0:0 wtedy. Na szczęście wszyscy moi zawodnicy w tym meczu zagrali na pozycjach i ominęła mnie kara, ale szkoda tych dwóch punktów.
-
Gdyby ktoś był ciekaw jak ograłem bota 10:0 to było 343B podania, strefa na spalone 50 91 91. Linie na swoich pozycjach.
-
Sędzia był żółty, wejścia dałem normalne. Gdybym zagrał na granicy mogłoby być 13:0.
-
@dovco_handf said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
Zaczynamy od poniedziałku 2 rundę. Dla jednych grup będzie to walka o utrzymanie pozycji,a dla innych o poprawienie lokat .
Dla nas na pewno to będzie walka o poprawienie.
-
@pawełpaweł myślę że jak dla każdego poniżej pierwszej lokaty
-
@maniek_56 Fakt. POL wymiata. Szacun!
-
@maniek_56 Wy też sobie nie najgorzej radzicie w nowym projekcie.
-
@maniek_56 W mojej ocenie za chwilkę będziecie mocniejsi od Sparty,pod warunkiem, że nie posypiecie się psychicznie, czy jakimiś znowu wewnętrznymi przepychankami w grupie.
-
Skład grupy macie naprawdę mocny.
-
Będziecie jednak mieć problem, bo na chwilę obecną jest Was 18tu. Stopniowo ktoś się wykruszy. Będzie Was 16tu, 14tu a nowych nabytków brak. Wasza grupa umrze śmiercią naturalną niestety. Rozejdziecie się po innych, dłużej funkcjonujących grupach.
-
@pawełpaweł ja naliczyłem, że w PLP jest 10 osób ich grupa przetrwa nie martw się o to kolego
-
@pawełpaweł Paweł oni są już lepsi niż obecna ekipa SPA, to był czlon grupy, który prowadził tą ekipę. Ogólnie czytając twoje wpisy to bez urazy ale wygląda to tak jakbyś sam z sobą pisał a na końcu jakby podwoiło ci się w oczach gdyż większy skład ich wymieniłeś. . To tylko w sumie gra nie ma co wychodzić na przód kto przeżyje a kto nie, kto się rozpadnie, nie ma co wróżyć z fusów. Czasem nie ilość a jakość się liczy.
-