IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
Pomimo zakazu wystawienia większej ilości niż 4 graczy na LT sądzę że moja teoria że około 20 kolejki będzie 1mld upadła bo sądzę że może to być bliżej 10 kolejki co dla niektórych myślę że ten jeden dzień pozwoli tym którzy najlepiej transferuja odskoczyc w wartości składu
-
Otrzymałem kilka zgłoszeń.
@konix1982 - 6 graczy na LT
-
@troczek13 - 5 graczy na LT
-
@Ochroniarz_123 - 6 zawodników na LT
-
This post is deleted!
-
@majkelowich
Ale ktoś mnie złapał 15 minut byli na liście bo z automatu poleciałem w pracy . Oczywiście minusy przyjmuje -
Docencik 6 graczy na liście transferowej -
Grupa A
Gracz @chudy1962 6 na LT -
Ja mam takie pytanie...
Ogólnie może mnie to nie dotyczy bo pkt minusowych nie otrzymam za wystawienia większej ilości graczy na lt.Hmm jeżeli ktoś wystawi sześciu piłkarzy, ściągnie z dwóch po 10min, a w tym czasie ktoś zrobi ss to dostaje minusowe pkt, Ok.
Ale to jest jakieś śmieszne "owe" transfery nie doczekały tury/symulacji transferowej, menadżer niczym nie zyskał, a otrzyma pkt minusowe. Dla mnie ten przepis jest jakiś niiiijaki... Bo zastanawiając się nad tym głębiej punkty karne powinny być naliczane jeśli ktoś ma na liście 6 piłkarzy i właśnie odbyły się transfery, idzie to sprawdzić bo przeważnie co 2.5h odbywa się symulacja transferowa, przepis w regulaminie jest dla mnie bezsensu, sprawiedliwie jest to nie realne do przypilnowania, bo ktoś by musiał dostać umowę zlecenie jak się rozpocznie szal transferowy i monitorować ligi 24h w osm .
Przykład.
Gracz xxx wystawił o 10:00, aż sześciu piłkarzy screenshot dowód wystawionych graczy + godzina, następnie sprzedaż odbyła się o 11:00 gracz miał w tym momencie dalej sześciu i wtedy po odbytej turze ta kara byłaby sprawiedliwa -
LIGA A - 6/30
-
LIGA B - 5/30
-
LIGA C - 6/30
-
LIGA D - 5/30
-
LIGA E - 6/30
-
@seba191995
Fakt, trudno to egzekwować bo nie jednemu się uda być nie zauważonym. W dodatku trochę ten przepis działa dwojako, bo nie można korzystać z szaleństwa, ale siłą rzeczy trochę korzystasz, bo szybciej Ci się gracze sprzedają czy chcesz czy nie.