IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@łysy-bolcownik said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Grupa A
kol 5
Ale żeśmy sobie postrzelali w tej kolejce , 7 goli w 8 meczach
-
Zobaczymy jak dziś da
-
Dziś wcale nie lepiej
Grupa A
kol 6
-
@Dovco_HandF czy podczas jutrzejszego eventu nadal będzie obowiązywała zasada max 4 graczy na LT?
-
@damian_skinek said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dovco_HandF czy podczas jutrzejszego eventu nadal będzie obowiązywała zasada max 4 graczy na LT?
Już odpowiadałem na to pytanie na samym początku tego wątku - nic się nie zmienia, nadal wolno trzymać tylko 4 zawodników na TL-u w naszym turnieju @language-pl, ale na wszystkich innych profilach, w tym w PPG możecie wystawić 6 zawodników na sprzedaż:
@dovco_handf said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dpiotrowski218 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dovco_HandF czy mogę sobie wykupić ;pakiet transferowy; i ;pakiet treningowy;?A dlaczego nie? Jeżeli OSM na to pozwala, a Regulamin turnieju ci tego nie zabrania, to musimy iść z duchem czasu, a nie pod prąd.
Musisz tylko pamiętać, jeśli chodzi o transfery o tym zapisie:transfery bez ograniczeń w rundzie 2 i 3 finałowej (pierwsze transfery po pierwszej symulacji transferowej, za każdy transfer wcześniej: - 3 punkty, max. 4 zawodników jednocześnie można trzymać na Liście Tranferowej, za piątego i każdego następnego - 3 punkty kary, za 10 takich transferów z nielegalnego pakietu - dyskwalifikacja).
I o tym też warto pamiętać:
Półfinały (Runda 2): start: ok. 10.10.2022
Liga: Elita Menadżerów - 4 ligi po 16 uczestników
Liczba uczestników: 10 (awans "Dzika karta" finaliści 2020) + 54 (48+6) (awans z 1 Rundy) = 64 osoby- gramy z okresem przygotowawczym,
- max wartość składu 1 mld, za każdy milion więcej - 1 punkt na każdym etapie gry.
- awans - 2 pierwsze osoby z każdej grupy (10).
A więc kupuj te pakiety, masz przecież kilka profili klubowych do gry, ale wykorzystuj z głową, czytając Regulamin, bo możesz nadziać się na minę. Kto czyta, nie błądzi .
-
Pomimo zakazu wystawienia większej ilości niż 4 graczy na LT sądzę że moja teoria że około 20 kolejki będzie 1mld upadła bo sądzę że może to być bliżej 10 kolejki co dla niektórych myślę że ten jeden dzień pozwoli tym którzy najlepiej transferuja odskoczyc w wartości składu
-
Otrzymałem kilka zgłoszeń.
@konix1982 - 6 graczy na LT
-
@troczek13 - 5 graczy na LT
-
@Ochroniarz_123 - 6 zawodników na LT
-
This post is deleted!
-
@majkelowich
Ale ktoś mnie złapał 15 minut byli na liście bo z automatu poleciałem w pracy . Oczywiście minusy przyjmuje -
Docencik 6 graczy na liście transferowej -
Grupa A
Gracz @chudy1962 6 na LT -
Ja mam takie pytanie...
Ogólnie może mnie to nie dotyczy bo pkt minusowych nie otrzymam za wystawienia większej ilości graczy na lt.Hmm jeżeli ktoś wystawi sześciu piłkarzy, ściągnie z dwóch po 10min, a w tym czasie ktoś zrobi ss to dostaje minusowe pkt, Ok.
Ale to jest jakieś śmieszne "owe" transfery nie doczekały tury/symulacji transferowej, menadżer niczym nie zyskał, a otrzyma pkt minusowe. Dla mnie ten przepis jest jakiś niiiijaki... Bo zastanawiając się nad tym głębiej punkty karne powinny być naliczane jeśli ktoś ma na liście 6 piłkarzy i właśnie odbyły się transfery, idzie to sprawdzić bo przeważnie co 2.5h odbywa się symulacja transferowa, przepis w regulaminie jest dla mnie bezsensu, sprawiedliwie jest to nie realne do przypilnowania, bo ktoś by musiał dostać umowę zlecenie jak się rozpocznie szal transferowy i monitorować ligi 24h w osm .
Przykład.
Gracz xxx wystawił o 10:00, aż sześciu piłkarzy screenshot dowód wystawionych graczy + godzina, następnie sprzedaż odbyła się o 11:00 gracz miał w tym momencie dalej sześciu i wtedy po odbytej turze ta kara byłaby sprawiedliwa -
LIGA A - 6/30