IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@Ochroniarz_123 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Poleciałem znów z automatu po minus 6 pkt gram na sprawdzenie taktyk sobie tylko dopiero wszedłem i się zorientowałem co i jak karę pkt przyjmuje oczywiście moje błędy ale widzę że nie tylko ja je popełniałem więc easy
@Ochroniarz_123 popełniłeś po raz drugi taki sam błąd ,a to już jest recydywa albo nawet można by się tutaj doszukać znamion celowego łamania Regulaminu. Powinno się ciebie wyeliminować dożywotnio ze wszystkich rozgywek bo ewidentnie coś z tobą jest nie tak
-
O kogo ja tu widzę spoko ale nie tylko ja popełniłem dwa razy ten sam błąd a niektórych broniłeś sam (znów widzę rozbieżność w twoich wypowiedziach nie ładnie ) dobra kończmy to pisz do @Dovco_HandF niech mnie wbija na czarną listę albo do adminów jeszcze możesz w sumie powodzenia
-
@Ochroniarz_123 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
O kogo ja tu widzę spoko ale nie tylko ja popełniłem dwa razy ten sam błąd a niektórych broniłeś sam (znów widzę rozbieżność w twoich wypowiedziach nie ładnie ) dobra kończmy to pisz do @Dovco_HandF niech mnie wbija na czarną listę albo do adminów jeszcze możesz w sumie powodzenia
@Ochroniarz_123 powinieneś mieć nie tylko dożywotni zakaz udziału we wszystkich rozgrywkach osm ale też dożywotni zakaz dostępu do komputera bo jesteś po prostu na to za głupi
-
@Cezarro skończ p******* głupoty. Przyjął pkt gramy dalej. Inni już by uciekli z ligi.... A tutaj jest i gra do końca. Trzeba doceniać graczy którym nie idzie, a grają do końca.... Wtedy są sprawiedliwe wyniki, a że łamie regulamin bo jest zapracowany ostatnio, trudno sam sobie stawia poprzeczkę i daje innym szansze na awans.
-
Kto czyta, ten nie błądzi. Przypominam, że przystąpienie do rozgrywek:
Przystępując do Turnieju, uczestnik akceptuje wszystkie punkty Regulaminu.
Mam na myśli m.in. ten punkt:
@Dovco_HandF said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
max wartość składu 1 mld, za każdy milion więcej - 1 punkt na każdym etapie gry.
Wielu może lada moment złamać barierę miliarda i pomimo wysokiego miejsca w lidze, premiowanego awansem - stracić je, jeżeli przekroczy w wartości klubu okrągły miliard. Jak to działa? Przykład:
Mam dziś 1 000 010 wartość składu, to dostaję -10 punktów.
A/Jutro spadam na 1 000 001 wartośc składu, to nic nie dostaję kary.B/Pojutrze pdonosi się mi wartość składu do 1 000 110 punktów to dochodzi mi - 10 punktów, kolejne -100 punktów.
W sumie więc mam - 110 punktów.
C/Trzy dni później znowu obniżam wartość do 999 999. I OK, ale punkty minusowe z poprzednich dni nie zerują się.
D/Cztery dni później wzrasta mi wartość kadry do 1 000 099 - też nie dostaję więcej punktów karnych, bo mogę dostać tylko je jednorazowo do maksymalnej wartości składu na jakim mnie złapano, że złamałem regulamin.
PS. Dopracujemy ten punkt opisowo do następnych IMP .
-
@Cezarro i @Seba191995
Panowie, forum publiczne nie jest miejscem do załatwiania prywatnych sporów. Uprzejma prośba o załatwienie swoich spraw na priv. Tymczasem usuwam Wasze wpisy, które kreują przykry i gorszący obraz dla polskiej społeczności.
Jednocześnie informuję, że dalsze dyskusje w tej kwestii spotkają się z odpowiednimi konsekwencjami.
Szanujemy język polski oraz wszystkich graczy. -
@Majkelowich nie wiem jak to liczyć bo @Damiś27 ciągle ma 6 zawodników z czego 4 to już inni gracze i tylko Gundogan i Sommer zostali z wczoraj.
-
Grupa A
kol 23 i 24 -
-
@Docencik said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Hmm nie wiem jak mam to skomentować... Może niech mu ( @Damiś27 ) ktoś przypomni regulamin....
I -166 punktów i bezwględna dyskwalifikacja z IMP 2023.
-
@daroo933 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Liga D
Gracz: @Bart-Shoot
I -12 punktów odjęte od końcowej punktacji w tym momencie.