OSM Taktikleri
-
Ofsansif veya Rakip çok ezikse Yüklen yapabilirsin bu dediğin form durumuyla alakalı form durumun iyiyse senden iyi takımları da yenebilirsin
-
Dostlarım yarın Chelsea ile birincilik maçım var benim için çok önemli 433B paslaşarak alan savunması ofsayt tak. açık oynuyor kadrom onunkine göre 3-4 tık daha iyi nasıl bir taktikle çıkayım?
-
4-3-3'ün karşıtı 4-4-2 veya 4-2-3-1'dir fakat kadron onunkinden iyiyse 4-3-3A paşlaraşarak ofsayt taktiği açık alan savunması dengeli-ofansif oynayabilirsin. kesin kazanmak için de çok agresif oyna derim
-
451 in karşı taktiği nedir
-
4-5-1 taktiğine karşı kesinlikle 4-2-3-1 çıkmalısın bu benim şahsi görüşüm..
-
Ligde 16. haftadayız lig 4.süyüm ve 1. fenerbahçe ile maçım var 4-3-3A Paslaşarak ofsayt takiği açık oynuyor ve kadrosu benim 2 buçuk katım bundan önce bir maç daha yapmıştık ve şans eseri 1-0 kaybetmiştim bunu nasıl kazanırım? şans eseri dediğim onun sahasında %23 benim sahamda %27 oyun vardı Beyler cevap verirseniz çok sevinirim.
-
@OMEROZCAN32 büyük ihtimal alacağı için 5 li defans yapmanı tavsiye ederim ve kontro atak yap ve taktik değerlerini üçünü de 79 yap . bol şans
-
@babuşthekıro usta kadron baya düşük ise 5 li defans yapmanı tavsiye ederim ve kontra atak kullan. bol şans...
-
4-4-2 ile 2-0 kaybettim
-
Chelsea kariyerimde yarın lider Arsenalla maçım var. Aramızda 5 puan var ve averajımız eşit. Kendisinin kadrosu benimkinden 10 milyon civarında değerli ve beklerinin ve kanatlarının listede olmasıyla anladığım kadarıyla 4-3-3 B oynuyor. Son maçını zar zor kazanmış anladığım kadarıyla form durumu düşüktür. Ben 4-5-1 çıkıyım diyorum çok agresif paslaşarak ofansif oynayım diyorum bu maç önemli alır mıyım
-
@babuşthekıro hakeme dikkat et kırmızı ise sert yapma
-
4-3-3 A Kontra oynayan bir takıma karşı ne oynamalıyım?Kadrosu benimkinin 1 tık üstünde ve kesin galibiyrt almam gerek
-
4-5-1 kontra atak alan savunması hakeme göre agrwsif çok agresif sadece atak forveti destekle geride kal yap 1 tık dediğin birkaç milyonsa denemedim ama hem türk hem yabancı forumlarla 4-3-3'e karşı iyi olduğu söyleniyor
-
@babuşthekıro Taş çatlasa 10-20 M fazladır.Yani kadrolarımız yakın birbirine.Ayrıca teşekkürler
-
4-2-3-1 e karşı 3-5-2 her zaman etkilidir
-
Antrenman kampı basmış rakibime karşı deplasmandan nasıl puan çıkarabilirim? Acil cevap gelirse güzel olur.
-
4-4-2 B karşı hangi taktik görev görür ? 4-1-2-1-2 ile aynı bi nitekim.. Bu 2010 Inter'i başarıya taşıyanta taktikti
-
352 kontra mı oynamalıyız