OSM Taktikleri
-
Adam markajı hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Ne gibi durumlarda kullanmamız fayda sağlar?
-
@Salvatore-D. Bazen rakipler çılgınlık yapıp 4-5 forvetle çıkabiliyor. Bu zamanlarda yarıyor
-
Arkadaşlar akşam maçım var kadro kalitem rakiple hemen hemen aynı 433 b kgv oynuyor ben de 433b kanatları kullan oynuyorum ne çıkayım sizce
-
@Guerlain1903 433B KK de kal sen kazanırsın maçı
-
4-3-3b ve 4-3-3 a karşıt taktiği nedir ? Oyuncu aralığım geneli 90 Yunanistan Liginde Astoris Tripolis ile 2. Sıradayım hedefim 7. 1. Olympiacos ile aramda averaj farkı var sadece ve 4-3-3 b taktiği kullanıyor. Çok kalite farkı var aramızda ama dostluk macında o yaptığında berabere ben yaptığımdada berabere kalıyoruz. 4-3-3 b için 4-4-2b olsun çoğu taktiğ denedim olmuyor, sizler bir şeyler yazsanız ?
-
@mrtgll33 451 e de müsait kadrom 451 oynasam nasıl çıkabilirim
-
@Guerlain1903 Kadron iyiyse 433 devam derim, yenemem güçlü bir taktiği var dersen 451KGV çıkabilirsin. Maç kimin sahasındaydı acaba ?
-
@mrtgll33 maç onun sahasında tamam Liverpool benim takım 433 oynarım sıkıntı Yok kadro iyi bulmuşken bi takımımı saha sorayım 442 a paslı oynuyor benden kuvvetli ben nasıl bi taktik izlersem yenerim
-
@Guerlain1903 deplasman sonuçta 451KGV önerebilirim, iç sahada olsaydın 433 Kk
-
@mrtgll33 teşekkür ederim bi de 442 a paslı benden güçlü bir takım için ne önerirsin
-
@Guerlain1903 442 çok enteresan bir taktik bana göre o taktiğe karşı herşeyi dene derim
-
631 denesem mi kontra atak
-
@Guerlain1903 Çok kapanık olur değmez bence, 442 Pas ile karşılık denenebilir.
-
@mrtgll33 valla adam 442 a yaptığından beri maç kaybetmemiş 352 olabilir mi ki 352 kontra denesem
-
@Guerlain1903 352 deneyecek olursan kgv yap daha mantıklı @mrtgll33 usta şu yukarı da bi kadro paylaşımı yaptım o kadroya en uygun diziliş ve çizgi taktiği sence ne olur?
-
Yaklaşık 3,4 gün sonra kupa finalim var. Kadrom fazlasıyla daha iyi. Rakibin taktiği:
3-4-3A
Kanatları Kullan
Alan Markajı
Ofsayt taktiği yok -
@Curtis-Parker 433KK ile rahat bir galibiyet alırsın.
-
442a paslaşmada çizgi taktikleri ne önerirsiniz