OSM Taktikleri
-
@pro-shadow onu rakipe sormak lazim yanlış yapmış sen ofsayt kapali tut alan savunması yap
-
@cnytakn eyvallah. Bir sey hada soracağım. 4 3 3 b k.k yapıyorum. Barcelona ile iki mactır zor zekat kazaniyorum 2-1 2-1 ikisi de bilgisayar. Ne yapmam lazım
-
4-3-3 b kanatların karşı taktiği 3-5-2 ve 4-2-3-1 dir.
3-5-2 de paslı oyun, 4-2-3-1 kaleyi görünce vur oynarsın. -
@pro-shadow ortasaha forvete yardım etsin biraz ofansif oyna sayı 75 olabilir
-
@karizmababy26 stil, tempo ve baskı önerilerin nedir?
-
@cnytakn forveti destekledim. 60 yaptım stili de. Bakalım nolacak. Rakip cok kotu ama. Getafe.
-
@cnytakn 1-0 kazandım. 20 şut var. Topla oynama %70 e %30. Rakibin bölgesinde %38 le oynama var ama sonuc 1-0. Bilgisayara karsı 1-0 cok kotu üstelik getafe. Rakibim Real ise 6-0 almış bugün geçen de 9-0 almıştı. Ne yapmam gerek.
-
@pro-shadow hakeme gore cikmayi unutma görevlerinde dogru olduğundan emin ol rotasyon yap yoruldukca oyuncular
-
@cnytakn bu söylediklerinizi yapıyorum. Hakeme göre normal ya da agresif cıkıyorum. Takım kaptanı messi. Penaltılar morata. Frikik ve korner Alli.
-
Arkadaşlar rakibim barca 4 4 2 b oynuyor
paslı oyun
adam adama markaj
buna karşı taktik ne önerirsiniz ,bende real Madridim denk kadrolar sayılblir ben 4 3 3 oynuyorum barcayı 4 3 3 ile yenme şansım nedir ? -
@tmsizinuefakupanızvar özelden msj attım
-
Lyon ile maçım var 4-4-2 b paslı oyunla sahaya cıkmış. Kadro değeri 170 M. kadro değerim 250 M nispeten daha iyi kadrom. Nasıl bir taktik ile çıkmalıyım. Takım Toulouse
-
Rakibim 3,3,4b uzun top, adam markajı, ofsayt tuzağı:hayır la oynuyor. Kadrolarımız eşit nasıl bir taktik uygulamalıyım
-
@f-s-m-0-13 ya abi ben fenerbahçeyle oynuyordum donarummayı benden önce arkadaşım aldı bende edersonu aldım ama 24 yaşında olduğu için kaça kadar gelişir bilmiyorum ve sana zahmet fenerbahöe ve karabağ için hiç berabere kalmadan yenilmeden ligi tamamlayabileceğim bi taktik verirmisin
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar rakibim 433 A, kanatları kullan, alan savunması, ofsyat taktiği kapalı oynuyor kalecisi 102 savunması ilerisi falan benden iyi, benim de ortasaha ondan iyi. Benim forvetler 95-97-99, ortasaha 103-96-98 savunma 102-96-96-94 kale 95 onun forvet 99-97-100 ortasaha 99-96-96 defansı 96-102-99-95 kale 102 birde onda Pogba(99), Higuain(97), Messi(100), Bonucci(99) hepsi de şuan çok iyi Messi 23 maç 20 gol 17 asist 8.4 ortalama Pogba 23 maç 10 gol 21 asist 8.2 ortalama Higuain 22 maç 24 gol 5 asist 8.3 ortalama bonucci 21 maç 8.3 ortalamayla oynuyor gol de yemiyo pek Yedeklerde de 98-94 forvet 95-93 ortasaha 93-92 defans var detaylı inceledim arkadaşla oynuyorum benim için şeref meselesi yenmeliyim. Acil karşı taktik maç akşam üzeri.
Birde benim takımda şöyle bir saçmalık var 10 şut çekiyorum kaleyi bulma yüzdesi 0 16 şut çekiyorum yüzde 11 falan oluyor kaleyi bulan şutlarım çok az hep.
-
Arkadaşlar rakibim 532 kk oynuyor Sevilla'yım kadrom ondan daha iyi nasıl oynamamı önerirsiniz ?
-
4-4-2 B nasıl oynamalıyım arkadaslar kadrom rakipten çok daha üstün
-
4-2-4 B
Kanatları Kullan
Alan Markajı
Ofsayt Tuzağı : Evet
Mücadele : Hakeme Göre
30-82-75Benim kullandığım 4-2-4B taktiği sizde dostluk maçlarında deneyin umarım başarılı olursunuz.
-
442B Kanatları Kullan - Alan savunması - Ofsayt evet
taktiğiyle oynayan, stadyum seviyesi 2 olan ve kadro değeri benden 70milyon civarı yüksek rakibe deplasmanda hangi taktikle çıkmalıyım. Mağlup olursam şampiyonluk gider, diğer durumlarda ben şampiyon olurum. Profilimde 3.hesap Dinamo Brest, bakabilirsiniz kadrolara