OSM Taktikleri
-
@RevengeisComing denedim ama başarılı olduğum söylenemez 451 yada 4231 kgv 38-25-52 yada 39-39 -39 denemiştim taktik olarak
-
İyi akşamlar ben başakşehir yönetiyorum konyaya karşı oynayacam bilgisayar ama kaybetmek yada beraberlık almak istemiyorum rakip 3-4-3 a taktiğiyle oynuyor ben ne taktiği yapmam gerek kadrom çok daha iyi 4-4-2 b oynuyorum paslı oyun sadece hucum-forveti destekle-bekle ileri çizgi taktiğim adam markajı ofsayt taktiği yok baskı=dengeli still=ofansif tempe=yüksek hızda paslaşma yardımcı oljur msunuz
-
@Hellohaksim botlara ve inaktif menajerlere karşı deneyip iyi sonuçlar aldığım taktikler= evde 4-3-3a kanat sadece hücum-forveti destekle-bekler ileri geri mücadele= yeşil hakem:çok agresif mavi hakem:agresif sarı hakem:normal kırmızılar:dikkatli baskı 75 still 79 tempo 79
Deplasmanda 4-3-3b kanat sadece hücum-forveti destekle-bekler ileri geri mücadele= yeşil hakem:çok agresif mavi hakem:agresif sarı hakem:normal kırmızılar:dikkatli baskı 75 still 79 tempo 79 Görevler:kaptan en yaşlısı birden fazla varsa yeteneği fazla olan penaltı:en iyi hücum, serbest vuruş:orta saha ve forvetlerden en iyisi, korner:en iyi orta saha Garantisini tabikide yüzde yüz veremem ama bu taktiklerle +3 gol atarsın botlara veya inaktif menajerlere -
@jodomds222 said in OSM Taktikleri:
@Hellohaksim botlara ve inaktif menajerlere karşı deneyip iyi sonuçlar aldığım taktikler= evde 4-3-3a kanat sadece hücum-forveti destekle-bekler ileri geri mücadele= yeşil hakem:çok agresif mavi hakem:agresif sarı hakem:normal kırmızılar:dikkatli baskı 75 still 79 tempo 79
Deplasmanda 4-3-3b kanat sadece hücum-forveti destekle-bekler ileri geri mücadele= yeşil hakem:çok agresif mavi hakem:agresif sarı hakem:normal kırmızılar:dikkatli baskı 75 still 79 tempo 79 Görevler:kaptan en yaşlısı birden fazla varsa yeteneği fazla olan penaltı:en iyi hücum, serbest vuruş:orta saha ve forvetlerden en iyisi, korner:en iyi orta saha Garantisini tabikide yüzde yüz veremem ama bu taktiklerle +3 gol atarsın botlara veya inaktif menajerlere4 4 2 taktiğinde forvetler pivot mu olmalı yoksa kanat oyuncusu mu?
-
@forzacivan Ben 5-3-2 kontra atak kullanıyorum
Forvetler: Sadece hücum
Orta Saha: Pozisyonu koru
Defans: Beklerin iyiyse bekler ileri kötüyse geride kal
Markaj: Alan markajı
Ofsayt taktiği: Hayır
Mücadele: Hep normal, hakeme göre falan değiştirmiyorum agresif veya aşırı agresif deyince sürekli kart görüyorlar dikkatli diyince de neredeyse hiç atağa çıkmıyorlar
Baskı:39
Stil:59
Tempo:79
Celta de Vigo şampiyonluk yaşadım
Adana Demirspor ile de hem şampiyon oldum hemde kupayı aldım.
Bir dene derim güzel taktiktir. -
Rakibim Liv ben Arsenal kadro olarak üstün 4-3-3 A taktiğimi görüp ona counter ile çıkması için bekledim taktiğini 4-4-2 B'ye çekti ve kaleyi görünce vur oynuyor hangi taktikleri uygularsam kazanırım?
-
@JoseLuisCapetillo Adam oyunu kapamaya oynuyor sende oyunu açmak için orta sahayı güçlendirebilirsin.4 2 3 1 baskıyı yüksek tutarsan kazanabilirsin.Kaleyi görünce vur taktiğine karşı en güçlü olan adam adama savunma seçeneğini seçmeyi unutma.
-
@TezcanReis55 diğer ayarları nasıl yapmamı önerirsin? Hakem turuncu normal oynamayı düşünüyorum. Kanatları kullan mı daha iyi olur paslı oyun mu? Hepsini söyleyebilir misin?
-
@JoseLuisCapetillo Hocam Kaleyi görünce vur yap 35 35 35 yap yüzdeleri eğer senin evindeyse 50 yap baskıyı.Orta sahayı defansa yardım et yap .Forvet sadece hücum.defans yerinde kal.ofsayt açık.Adam adama
-
@JoseLuisCapetillo Dostum bilmiyorum maç saatin geçti mi ama 5-4-1 kaleyi görünce şut veya orta sahadan iki tane 100 üstü iki yönlü oyuncun varsa 5-2-3 uzun top da deneyebilirsin ama yinede onun orta sahası senden güçlüyse iki orta sahayla çıkmak intihar olur.Tabi ilerdeki kanatlarında iyi olmalı. 4-2-3-1 iyi olur. Ben presi 50 den aşağı tutmanı öneririm. Başarılar
-
@oguzztr_1 eğer beraberliğe oynuyorsan orta saha ve forvetini cizgi taktiklerinde geri yönlendirabilirsin
-
@Bahadır-K 4 4 2 de hangi taktikleri kullanabilirim
-
kadromu 4 4 2 üzerine kuruyorum ligin ilk 4 takımından biriyim hangi taktikleri önerirsiniz
-
@pepklopp01 kanatları kullan 70 70 70 sadece hücum-yerinde kal-yerinde kal
mücadele hakem agresifse normal ,değilse agresif yaparsın üstad
-
@TezcanReis55 reis bir başka rakibim kadrolar denk 433b kanatları kullan alan savunması ofsayt taktiği yok oynuyo ona karşı nasıl bir taktikle çıkabilirim
-
eşit ise dediğim taktiklerle kazanabilirsin,Adam adama savunmayı seçmeyi unutmayın .4 4 2 dizilişi 4 3 3 e "genellikle"üstün hocam.
Ayrıca eğer senden üstün bir rakibin olursa kullanabileceğin bir diğer taktik vereyim;
4-5-1 kaleyi görünce vur
baskı 35 eğer evindeyse 50 yapabilirsin baskıyı
stil 35
tempo 35Sadece hücum
Yerinde kal --> eğer adamın forvetleri defansından bariz üstünse ortayı defansa yardım
yerinde kal -
@TezcanReis55 adam adama savunma mı olacak ?
-
@pepklopp01 evet
-
@TezcanReis55 hocam takım tamamen gençlerden oluşursa sıkıntı yaşar mıyım şu an takımın en yaşlıları 34 ,31 ve 26 yaşında kalanı 24 ve altı kaptanım 34 yaşında olan fakat onu değiştirmeyi planlıyorum 20 lik bi oyuncuyla değiştirince takımda 31 ve 26 oluyo en yaşlı sorun çıkarır mı bu durum?
takımda en az kaç tecrübeli oyuncu bulunmalı?